EBM untuk Arreessa

Selesai sudah 44 hari berpantang.Yahoo..MERDEKA!!!!!!!!!!!!

Kurang dr 20hari nak kembali bekerja. Ainul dah mula start buar stok ebm utk arreessa.1st time mmg tak reti nak guna pum medela swing tu.hahahaha.. kelakar bila salah masuk nipple.patut la susu tak kuar,maaf kan atas “kebodohan” saya 🙂

Mari kita tgk hasil yang ainul dapat …..

Hasil keesokkan harinyer pulak….

Alhamdulillah……
Hari-hari ke ainul dapat stok banyak ni? tak jugak.kdg2 sikit je. Masalah ainul skrg adalah breast sebelah kanan kuar kan susu yang banyak tp breast sebelah kiri sikit je..huihuuhuhuu

8 Replies to “EBM untuk Arreessa”

  1. salam ziara cikayu 🙂

    amy:mula2 pump ainul pun dpt skt.kena rajin pump.selain tu try la minum milk booster mcm soya ke.ainul mkn pegaga & soya.nanti br plan nk mkn fenugreek plk..yg penting jangan stress ye 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge