eee….geram la kat budak tecit ni…

Arreessa sudah 7bulan…berat 6.7kg .berat naik 300gram je.huhuhu sabo je la.Ainul pun dah start bagi Arreessa makan bubur nasi + ayam.kemain suke dia.Habis semangkuk makan.makan banyak tapi bila timbang berat naik seciput je.sekarang ni Arreessa dah pandai melompat.nak lompat je kejenyer…

Comments

  1. Madam Amie says:

    Hikhik..ringan nye die.. tp makan banyak. Niya skrg dah 5.5kg 2 bulan ni.. tgn dah sakit2 nak dukung die tak larat…

  2. Mrs Nageb says:

    memang geramlah kat arreessa nih 🙂

  3. tak lama lagi bleh rasa makan ayam kayefchi la.ekeke.hanie tak tau pn dh bleh start bg makan ayam.cian adrianna kna paksa makan sayur n buah je :p
    bleh nak lepak skali ni?nk jmpa arreessa yang cute molek ni 🙂

  4. Ainul says:

    kak amie: arreessa ni pun dh tak larat nk dukung.kuat makan + kuat main.berat pun naik sikit je.

  5. Ainul says:

    khaleelah:sila geram…hehehhee ainul pun geram kt dia.

  6. Ainul says:

    hanie: masa check up tu la ainul tanya paed.dia ckp dh blh la try bg daging/ikan/ayam.ainul try ayam sbb senang.ala2 mcm masak bubur nasi perasa ayam.arreessa pun suke.lps ni blh try ikan bilis plk ")

  7. rizaros says:

    KAK, LAIN BNAR MUKA DIA YERK…MKIN COMEL… HUHU… OKLAH XBERAT SGT DIA TU, AUNI 5BULN++ DAH 7.3KG…HAHA…

  8. deena awanis says:

    berat x naik sangat sebab dorang tengah melasak kot skrg ni..tapi rafique dah 10kg..sakit pinggang nak mendukung dia..

  9. Fadilah R. says:

    aressa melompat2? imaan dh setahun sebulan tp mcm xpernah tgk dia lompat pun. huhu.

  10. Ulam Kerdas says:

    sbb die da byk main kan..tu yg naik skit jer.

    tomeyyy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge