Eye Bag, Lingkaran Hitam Bawah Mata 3jam dah Berkesan Dengan Krim ni

Eye bag , Mata hitam !!! Arghhh !!!  jadi mak mak ni korang jangan mimpi la nak tidoq lena. tidur dibuai mimpi mimpi indah aje..lagi lagi bila anak umur bawah 2 tahun. Setiap malam confem asyik bangun nak menyusu. Itu hakikat yang kita kena terima bila kita bersedia untuk menjadi seorang ibu

Eye Bag, Lingkaran Hitam Bawah Mata 3jam dah Berkesan Dengan Krim ni. Saya cuba sendiri tau.

Eye Bag, Lingkaran Hitam Bawah Mata 3jam dah Berkesan Dengan Krim ni
Ini testimonial saya selepas 3jam pakai eye cream ni. yang after tu nampak lebih segarkan kan.
Bila tidur asyik tak cukup, tak lena muka pun boleh jadi sembap.Muka tak bermaya dan paling obius tang mata la. Mata jadi lebam, orang cakap lingkaran hitam bawah mata atau eye bags. benda biasa je kan tapi kalau tak dikawal boleh jadi makin teruk dan buatkan kita nampak lesu, dan nampak lebih tua dari usia sebenanr. Oh ! NO !!!

Semua wanita nak nampak cantik, vogue, ceria, menarik depan suami dan orang lain pun kan. Baru la ada keyakinann diri. Ni jumpa kawan kawan yang sebaya tapi kita nampak lagi tua. adoi!! siapa la yang sanggup nak terima kenyataan iteww

Ni Ainul nak share 1 krim best punya. dah la best lepas tu takde bahan kimia tau. 100% organik dan selamat untuk mata. Siapa yang pakai contact lens pun bagus pakai.

RESTORING EYE TREATMENT

MEMPERKENALKAN YOUTH™ Restoring Eye Treatment, produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering atau sembap.Ianya bukan sekadar untuk mata!

  • Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam tempoh masa seawal 7 hari.*
  • Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam.**
  • Membantu menghilangkan kedutan mata dan menegangkan serta menghidrat. **
  • Mempunyai cooling tip unik yang menyegarkan dan memberikan tenaga di kawasan mata dengan urutan lembut. Hebat bukan?

*Seperti yang diukur dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.
**Seperti yang dirasakan oleh majoriti subjek dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.

Keistimewaan Shaklee
• 100% VEGAN   • TANPA PARABEN   • DIUJI SECARA DERMATOLOGI

Bahan-bahan Utama
Peptide Blend, Licorice Extract, Lotus Japonicus, Schisandra Chinensis, Hyaluronic Acid, Muscadine Grape, and Vital Repair+® Complex.

Krim eye bag ni memang premium kualiti dia tau. So jangan compare dengan brand biasa. Kalau bandingkan dengan brand premium lain, eye treatment ni sangat murah. Berkualiti tinggi, ada kajian 8 tahun dan bahan semua organik.

Eye Bag betul ke Boleh Hilang Pakai Eye Treatment ni?

 

 

 

 

 

 

 

 

Harga eye treatment ni RM243 tahan 2 bulan untuk penggunaan 2 kali sehari 

 

Nak order kat mana?
1. order terus di sini > BELI EYE TREATMENT KLIK SINI 
2. Boleh whatsapp akak cantik di 013-3612717 ye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge