Pembukaan Butik Mumsluv Blouse, Dress Ibu Menyusu Cantik Elegent

Tahniah kepada kakak Ainul atas pembukaan Butik Mumsluv pertama nya di Bangi Gateway. Bertahun tahun buat online akhir berjaya buka Butik exclusive di Bangi

Perasmian Butik ini disempurnakan oleh ayah kami sendiri Hj Mohd Mustafa Bin Ahmad. Ramai cakap bertuah kami datang dari family business. Ayah saya adalah pesara kakitangan kerajaan. Mak pun surirumah je. Alhamdulillah mak ayah sentiasa support apa jua yang anak anak dia lakukan. Janji buat yang terbaik.

Apa yang best di Butik Musmluv ni? Harus la blouse, dress, baju kurung exclusive untuk ibu menyusukan. Yang best baju dia cantik sampai yang tak menyusu pun beli. Taknak la macam baju mak mak menyusu

baju yang Ainul pakai baju kurung Ainy batch 2nd kalau tak silap. memang hot kurung ni sebab kain dia lembut dan paling BEST pujaan ramai wanita sebab tak payah gosok. hihihihi

lepas tu kain dia boleh mix & match dgn blouse dan baju kurung tu boleh juga pakai dengan jeans, palazo.

Koleksi Mumsluv kurung Ainy batch ke 3 ni corak yang abstrak.

Contoh baju Kurung Ainy yang Ainul pakai bunga bunga ni. Corak ni dah takde tau. koleksi lama. Yang baru yang abstrak tu ye
Ni raya 2015 punya gambar tau… Dah macam Ainul cakap tadi kain baju kurung ni boleh dijadikan skirt pulak. Pakai dengan blouse Nuha dari Mumsluv
A photo posted by Ainul Mustafa (@ainul_mustafa) on Jul 21, 2015 at 2:00am PDT

Ini antara kolesksi lain dari Butik Mumsluv . Semua nya ada sales. Jadi rugi la tak cepat cepat p grab.

Lagi 1 baju sales adalah kurung kalsom. Ini pun hot sales. Koleksi raya tahun ni. Tapi still hot meletops permintaannya

Ainul pun ada 1 koleksi tau.. warna hijau ini.

Ainul & adik adik. kami semua pakai baju dress dari Mumsluv.

Dekat website Mumsluv pun tengah ada sales sekarang. cepat terjah sebelum habis. Jangan cakap akak tak payung ye

Butik Mumsluv di Bangi Gateway 
Sebelah Teh Tarik Place

2 Replies to “Pembukaan Butik Mumsluv Blouse, Dress Ibu Menyusu Cantik Elegent”

  1. Salam sejahtera..
    Saya ada menyediakan khidmat nasihat/jururunding untuk…
    1. Bercuti ke pulau redang/ kapas/perhentian (3hari 2malam/2hari 1malam/1hari)
    2. Memancing/candat sotong
    3. Memancing/bermalam di tasik kenyir (rumah bot)
    4. Tiket bot laju ke pulau(sehala/2hala)
    5. Melawat tempat2 menarik di terengganu(town/state tour)
    6. Pengangkutan ke seluruh malaysia (teksi/van/mpv/bas persiaran)
    Untuk pertanyaan/keterangan lanjut sila hubungi/whatsaap saya.0179799773

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge