Fenomena Susu Kurma Farm Fresh

Beberapa lepas ternampak iklan dari facebook Farm Fresh katanya akan keluar Susu Segar dengan Kurma. Wah!! menarik sungguh ni. Bulan pose ni kalau ada yang dah siap tak payah nak buatkan..Buka & minum je.
Ainul pun share la dekat FB. Tak sangka pulak ramai yang share dan ada siap minta PM. eh cheq tak jual susu la uolss.
Susu ni belum ada di pasaraya. Jadi kena contact home dealer. Diaorang akan hantar ke rumah kita. Harga 1 botol RM7.50 dan minumum order 5 botol. Delivery Charge RM2.
kalau korang nak susu fresh biasa or yang lain lain pun boleh tau.
yeah!!! dah dapat Farm Fresh Susu Dengan Kurma
Belum apa apa lagi 2 orang budak ni dah minum tinggal separuh botol dah. huhuhu
susu kurma ni belum masuk mana mana pasaraya lagi. Jadi boleh dapatkan dengan homedealer.
Ainul beli dengan En Azman. Servis terbaikk.. hantar sampai depan rumah.
Sapa yang nak order tu boleh hubungi En Azman 013-200 0069
Sedap ke susu ni?
Apa kata 2 orang pincess ni

9 Replies to “Fenomena Susu Kurma Farm Fresh”

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://www.kumpulbagi.com atau http://www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis 🙂

  2. Nice entry. Di instagram @hifzhouz pun ada tau susu farmfresh ni ;). Memang sedap sangat, lagi² bagi milk lover macam saya. @hifzhouz pun hantar depan rumah, cod area Taman Pelangi Semenyih. Bolehlah buat tempahan bagi pencinta susu semua 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge