Gatai Tangan ..huhuu

Alhamdulillah rezeki…
Tangan pun gatai sana sini.huhuhuu
baru beli tudung kat sini ..asal cantek je terus zass kelik M2U.  parah 🙁
jemput la beli kat sini.design yang cantik & harga yang berpatutan. Ainul dah 2 kali beli kat sini. Tudung dapat dalam kotak lagi.kerlass tau.Kotak pun cantik.Serius tak sabar nak tunggu tudung ni.
Korang penah shopping kat sini tak?? 
yang ini je masih belum akan confident lavel yang tinggi untuk membeli. buka apa takut tak muat.huhu..dress sangat la cantik tapi takut terlalu panjang buat ainul.yelah orang  nyer tinggi ala-ala model.hahahaa
yang ini pun cantik 🙂
Heidi Shirt - Burnt Orange
Mega Dot Blouse - Coffee
Tilly Blouse - Brown Polka
Olivia Peplum Blouse - Green
yang ini cantik kalau saya kurus la.huhuhuu..kalau sekarang pakai harus banyak benjolan sana sini.huhu
Jom share port shopping online korang 🙂

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge