Income Business Shaklee 4, 5 angka sebulan Tiada yang Mustahil

Income Business Shaklee 4, 5 angka sebulan Tiada yang Mustahil. Alhamdulillah Ainul sudah masuk tahun ke 7 dalam business Shaklee ni. 2 tahun buat part time dan 5 tahun full time suami isteri uruskan business Shaklee sepenuhnya. Income kami 100% dari business Shaklee. takde buat business lain, kerja lain. Focus bangunkan empayar business yang akan kami wariskan pada anak anak.

Ramai juga yang tanya berapa income Shaklee ni. Dah lama pun business kan.ianya tak tetap. Cuma dalam Shaklee ni ada 7 pangkat yang kita kena lalui.dan setiap pangkat pun income tak sama, ada banyak kelebihan setiap rank dan kalau kita rank sama pun income kita tak akan sama.

Ini anggaran pendapatan income bulanan pengedar Shaklee. Ini anggaran je tau. Supervisor tu ada je income RM3k.

Sebab ianya bergantung pada SALES KORANG

INCOME BUSINESS SHAKLEE

Ini antara income sebulan business Shaklee

Pernah pengalaman bulan lepas RM7k, bulan seterusnya income RM14k

Naik 2 kali ganda.. inilah best business.

Tak perlu nak tunggu increment company. Ko usaha kuat ko dapat lebih

Tapi ada juga yang bulan tu dapat RM10k, bulan depanya RM5k

Eh makin jatuhhh

Ofcoslah nama pun business. Sales ko drop income pun drop. Tak sama makan gaji mengular, mc memanjang pun income sama..ishhh ni tak baik tau.takut tak berkat gaji kita.

Ingat tak jadual income kat atas tadi. Masa coordinator anggaran income sebulan RM6k kan..

Alhamdulillah income Ainul masa coordinator 5 angka

Masa ni buat Shaklee part time.masih busy bekerja makan gaji sebagai engineer.

Target income untuk 2019

Doakan saya ye 😁😁😁

BERMINAT NAK INCOME MACAM NI?

Berminat nak buat business Shaklee secara part time or full time, jom Ainul tunjukkan cara

Boleh hubungi Ainul di

www.wasap.my/60133612717/businessShaklee

Semoga kita semua sama sama kaya berjaya dunia akhirat 😄😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge