Business untuk Diwariskan pada 7 Keturunan

JAKEL, NAZA GROUP

Antara nama company besar dekat Malaysia ni

Dan pengasas company ni iaitu ayah mereka dah meninggal.company tetap ada diuruskan oleh anak anak yang bergelar jutawan, billionaire

Seronok kan kalau kita ada company macam ni boleh wariskan pada anak anak

Anak anak terus kaya raya,jutawan, jadi orang banyak berzakat, sedekah

Yes ! Dengan shaklee kita boleh jadikan ini sebagai business warisan keturunan kita

Kenapa kena pulun, usaha bersungguh sekarang?

Bukan untuk kita sahaja tapi anak cucu cicit keturunan kita kelak

Bagaimana susah payah NAZA, Jakel kerja kuat bina jenama, company mereka

Sama juga dengan kita. Kerja kuat, usaha kuat untuk keturunan kita

Bayangkan anak anak kita nanti mewarisi business dengan income 6 angka sebulan. Best kan

Jadi apa yang kita buat sekarang untuk kesejahteraan keturunan kita juga

Kalau sekarang nak dapat kerja pun susah. Gaji susah nak naik tapi harga barang makin naik.

Zaman anak cucu kita bagaimana?

Kenapa kita taknak siapkan base untuk mereka usahakan nanti.

Business Shaklee business yang boleh diwariskan pada anak cucu.

Antara sebab kenapa Ainul dan suami sangat komited bina legasi business ni.

Tomorrow Start TODAY with Billionaire Ariana Maryam Dan Aqeela Dahlia. Dan Billionaire Areeessa Zulaikha

Berminat nak sertai business yang boleh diwariskan pada anak anak ini boleh contact saya untuk saya explain lebih lanjut

Ainul Mustafa

www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge