Milk Booster

Berikut adalah makanan/minuman yang menjadi milk booster ainul.Alhamdulillah susu meriah la walaupun tak semeriah orang lain. Yang penting dah berjaya full BF arreessa selama 5 bulan.Tinggal sebulan untuk dapat Diploma..hehehehe

Radix
Ainul ni addict pada coffee & nescafe. So bila terbaca 1 blog pasal dia minum Radix ni utk jadi milk booster so ainul try la.sekarang ni tak berapa suker sgt dah nescafe.Radix lagi bgs..
ni pun best..tp susah betul nak dapat.kalau dh jumpa memang borong sakan la.penuh petia is dgn air ni je
Shaklee breastfeeding set..ni pun ambik.susu akan jd pekat.serius “)
terbaru ainul try ni. mula2 husband yang minum.pastu dia ckp mmg best la benda ni.badan rasa ringan, cergas.lactolite ni buang toksik sbb tu badan jd cergas.so ainul pun try la sikit minum.lepas je minum ainul p pump.sekali susu meriah betul..Alhamdulillah.lactolite ni kawan setia ainul sekarang “)

12 Replies to “Milk Booster”

  1. radix =kafein.. kafein tak bagus untuk ibu menyusu sebab nutrient yang ibu makan tak diserat masuk dalam susu.. sebab tu kalau kite makan ubat, dilarang minum minuman berkafein sebab akan jadi sia2 je ubat yg dimakan tu.. sekadar info je tau

  2. nahiz: radix tu yg kaler merah.kalo p kedai minta je kopi radix.so far arreessa ok je tido.minum la apa pun kalo dh mengantuk mmg terlena gak.hahaha mcm mama dia la jgk ")

  3. pinkgremlin: mmg susah nk dapat.kalo jumpa pun mesti dah nak abis.nk buat sendiri malas,hehehe
    Lactolite tu mmg best.So far kt ainul berkesan..

  4. mami hadeef: TQ for ur advice. tp radix ni bkn mcm kopi biasa tu.lg pun blh je ambik caffeine. teh pun ada caffeine. ainul dah tanya doc psl dia.dia ckp ok.kalo ambik ubat mmg tak blh sekali dgn teh @ kopi.tp blh ambik kopi @ teh selepas setengah jam ambik ubat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge