Morib Gold Coast part 2

Makan sudah..perut pun sudah kenyang..badan pun penat.jom ke Hotel..

Tadaaaaa.. ini dia Morib Gold Coast
Lobby yang cantikk
Bilik pulak

over excited..

bathroom..ada jakuzi lagi..Arreessa punya la suka.tp sebelum jumpa pool la.lepas tu dah taknak dah jakuzi 

saya nak order nasi lemak satu…heheee
so far bilik bersih.cuma takde carpet je.so agak sejuk la sikit.paling suka bilik ada air corn & kipas. Ainul & husband allergic kalau tido dalam air corn so ada kipas memang best la.
Theme park dia best tak???
tadaaaaaa
kasi hint sikit
model kolam renang 🙂
to be continue……

Comments

  1. antalya says:

    cepat update!!! kasi sy laki bini panas bontot dan rasa tak sabau2 nk pegi sini

  2. mommynana says:

    huihhh santekk ok tpt dia. sapa tah kata tpt ni xbesh. i want to go too. nak release tension, asik melepek kat rumah, adui pening. nak juga udara best. kan??

  3. Hanani says:

    bestnya..cepat2 review ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge