Morib Gold Coast

Seperti yang dijanjikan….entry sempena 3rd anniversary Ainul & husband.Alhamdulillah sudah 3 tahun hidup bersama.sekejap je rasanya.Alhamdulillah dikurniakan ALLAH anak yang comel, sihat & bijak.Alhamdulillah diberikan kebahagian kami sekeluarga…Amin!!

Seminggu yang lalu..hehhee lamakan baru nak update πŸ™‚

Setelah puas pikir nak ke mana celebrate anniversary tetiba terdetik nak cuba p morib gold coast.Sebab?? dekat & ada theme park.Sekarang ni apa pun kena fikir pasal anak dulu. tak pernah bawa Arreessa p pool.so time ni memang sesuai la sangat πŸ™‚

Ainul book terus dari website je.tak beli guna Groupon.Β Groupun punya offer valid untuk september je.nak cepat kan..so beli je dari website.Harga tak banyak beza pun πŸ™‚

Perjalanan dari Shah Alam ke Morib ambil masa lebih kurang 1jam sahaja.itu pun lalu klang, banting.rupanya sekarang dah ada highway dari Saujana Putra ke Banting.So memang dekat je la.

Sampai Banting dalam pukul 1 petang.Perut sudah menari-nari.. Singgah kejap dekat area Pantai Morib.

Arreessa kusyuk tengok menu

 

mama sibuk reply sms customer πŸ™‚

 

cantik kan..tapi panas time ni..

 

budak omputih celup…sume org ckp mcmtu..

 

babah sibuk main FB

 

mamam time.. mama punya licin sudahhh..sedap .nama kedai tak ingat πŸ™‚
lepas makan posing jap kat area situ..panas so takde la posing tepi pantai..terbakar korang πŸ™‚

 

 

Arreessa suka sangat posing πŸ™‚
Opsss sudah pukul 6.30 pagi..Mahu solat subuh & bersiap ke tempat keje..nanti kita sambung ye πŸ™‚

3 Replies to “Morib Gold Coast”

  1. mcm minah salleh celup betul arressa ni..mcm kakak no 2 maria..rambut perang putih melepak..mcm minah salleh..nasibla skrg rambut dah kaler hitam..penat di "hitam"kan moyang maria..hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge