Nak kurus raya nanti..

Time bulan puasa ni la saat paling sesuai la sangat untuk ber diet. Tapi time berbuka jangan la melantak sakan.lari diet kang…hehhee

Atas permintaan ramai…ainul sediakan set kurus K2.Package budget yang sangat MURAH!!!

dan ianya terhad untuk 100 SET sahaja.so siapa cepat dia dapat. Valid sehingga 30 July 2012 sahaja ye. kalau dapat sambutan insyaALLAH akan di sambung lagi. Tapi tak janji bergantung kepada mood mama Arreessa.hehhee..so cepat-cepat la dapatkan sekarang.

Sangat berkesan bagi Ainul lepas makan set ni.Perut makin kempis.yelah dulu bersalin czer , lepas tu takde pantang ais ..hah ambik ko perut susah nak kempis.Makan herba lax ni memang akan cuci perut.tapi takde la sampai ke toilet selalu.ala-ala aduh sakit perut nak ke toilet.itu sahaja.kadang-kadang takda rasa apa-apap pun.depends sebelum tu melantak apa 🙂

Photobucket
Kepada yang nak order sila contact
Ainul 
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge