Next Door Oleh Titian Budaya di Publika

Dijemput ke event blogger di Publika sempena 50 tahun hubungan Malaysia dengan Singapura. Titian Budaya Next Door @ Publika terdiri daripada 4 event iaitu :

  1. Art Next Door (White Box)
  2. Bazaar Next Door 
  3. Music Live Next Door
  4. Cinema Next Door

Hari tu Ainul sempat ke 2 event iaitu:-

1. Bazaar Next Door 
Pelbagai product yang sangat rare , yang susah kita nak dapat di pasaran biasa dan specialnya ada di bazaar ini
Di sini product product kreatif & orang yang menghargai seni kreatif menonjolkan product mereka.


2. Music Live Next Door
Persembahan dari artis artis Singapura yang sangat best. Kami paling lama duduk dan menyaksikan persembahan mereka. Tak puas rasanya. Terutama dari Gentarasa

Persembahan ini paling menyentuh hati. Boleh nanges tau

Persembahan BEST.. Kami pun turut nak menari sekali
jom layan persembahan diaorang yang sempat Ainul rakam

Persembahan Rustic Vibes. Pemain seruling yang sedap . mendayu je ..
Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge