NU Sentral Fashion Fiesta 2016

Dah lama event ni tapi baru terkedek nak cite kat uolss. sori naa. Dapat jemputan ke NU Sentral fashion Show. Kali ke dua menjejakkan kaki ke sini. 1 st time dulu majlis pratonto Chipmunks.
Majlis bermula 7 malam. Dari Shah Alam ke sana punya la jam. yelah time orang balik keje kan. Sampai sana hampir 7.30malam. adoii terlepas la event. nak solat maghrib lagi. Rupanya 7malam daftar dulu. event bermula 8.30malam. Kita solat dulu. Jangan risau surau di NU Sentarl besar dan sangat selesa. 
fashion entah apa apa la pakai hari tu. maaf la mak tak pandai nak bergaya. siapa ada sudi nak jadi imej consultant Ainul tak? meh pm Ainul ye. hihi
NU Sentral Fashion Fiesta 2016 ni memperkenalkan brand yang ada di NU Sentral.  Jenama PUMA, UNIQLO, THECOSRY. Pandora , ice watch pun ada. korang boleh datang ke NU Sentral dan melihat sendiri koleksi jenama jenama ni. 
ini model terbaru Ariana Maryam nak catwalk. ada gaya tak? 
NU Sentral ada buat contest ” outfit of the day ” . Korang boleh ambil gambar fashion orang di IG dan #NUSentral #NUFashionFiesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge