Nursing in Public

Entry khas utk kaum-kaum ibu yang sedang menyusu @ berusaha untuk menyusu anak mereka….

Ainul ni takle expert sgt ye.sekadar berkongsi pengalaman yang indah ni. Alhamdulillah niat utk BF baby semakin kuat walaupun banyak rintangan & dugaan…

Pengalaman nursing depan public adalah pertama kali bw arreessa kuar ke Jusco Bukit Raja.Mula-mula bila areessa start nanges bw dia ke baby room.Tp kali ke2 time tu nak ke kaunter bayar barang2 dapur.baby room jauh plk.so time tu bw je areessa ke mana-mana kerusi yg ada.tp yg tersorok la skt.hihihihiiiii
Kekok la sgt.terkial-kial.mana nak tarik baju ( time tu tak pakai nursing dress), nk buka nursing bra pun tak reti.hehehehehe..nak cover dgn shawl lg. tp ainul belasah je la.janji tak nampak apa yang tak patut nampak. “)


tempat ni plg terceruk la ainul jumpa.kt dgn toilet.ok la kan “)

yang ni plk time p celebrate besday husband kt sahara tent. time mama nak mkn, arreessa pun merengek nak mamam…

plg latest, ahad lps p Graviti kat Bali Seni Lukis Negara. kerusi kt foyer menjadi saksi. yang bengang pak guard kt situ.asik lalu lalang je.ishhh…

gambar-gambar ni bukan utk riak ye.tp utk sama-sama kita berusaha bf baby kita dimana jua.

I LOVE BREASTFEEDING MY BABY !!!!!!!!!!

12 Replies to “Nursing in Public”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge