Oh! Suamiku

Balik dari shopping beli barang dapur.kita kalut dengan anak jadi minta la husband bawa masuk semua barang barang. Banyak barang untuk masak makan tengah hari.

Settle hal anak anak. Masa untuk masak. Buka peti ais sotong, ayam, sayur semua ada. Sekali terpandang sesuatu…..

apa tu? adoiii shampoo Ainul pun dia letak sekali dengan ayam sotong. huhuhuu


oh! suami ku.. Bila bagitau dia. dia cakap

Sejuk kepala pakai shampoo nanti. Bagus tips ni time panas panas gini kann

nak gelak pun ado.tak nasib buka di tempat beku. kalau tak kita pakai shampoo ice cream.hihihihi

Comments

  1. Wzfadhlan says:

    Hahahahaha sweet shuben kak hahaha

    1. ainul says:

      memang sweet..huhuhu

  2. Bonda Zahra says:

    boleh cuba tips ni nanti, haha:)

    1. ainul says:

      sila cuba.. kot2 sejuk kepala. bgs jgk kan

  3. Okay nak cuba tips ni kak

    1. ainul says:

      cuba cuba.. dh cuba bgtau testimonial ye

  4. Nadiah says:

    ??? lawak….

    1. ainul says:

      tu la pasal.. nak marah pun jadi.hihi

  5. hahah first time nampak

    1. ainul says:

      tu la 1 st time jgk dia buat gitew.

  6. Mera Hussain says:

    Hahahahaha.. Kelakarnye suami akk.. Tergelak2 baca

    1. ainul says:

      hihihii.. akak nak marah pun tak jadi. gelak sorang sorang depan peti ais

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge