Open House Aidilfitri 2015

Mood Raya lagi. Last week sabtu ahad penuh dengan jemputan open house. termasuk la minggu ni. kena susun jadual betul betul supaya dapat pergi ke semua undangan. Periuk belanga pun kita gantung la sabtu ahad ni. yeyee
Open House Supermom Club House

Ahad lepas open house dan pembukaan office baru Supermom Club House. Office baru ini lebih besar dan selesa. Macam rumah ada bilik tidur, dapur. Memang complete. InsyaALLAH dengan ada office baru ni setiap minggu boleh bawa anak anak main di sini dan mak mak ayah ayah boleh meeting.

Bila open house paling adalah adalah makanan la kan.. Tengok la orang tu semangat nak makan. mentang mentang la anak anak sibuk main. Mak sibuk makan. 
Paling best office ni ada playground untuk anak anak. mini playground yang dikhas kan untuk anak anak bermain. 
Tengok la Maryam dan Arreessa mana kisah dah mama ni. Janji dapat main. 
Masa open house la nak jumpa kawan kawan seperjuangan dalam business ini. saling bertukar idea, berkongsi masalah. Bergosip..opss!! 
Time open house ni semua benda nak bedal. dan yang pasti majoriti ianya tinggi kolesterol dan banyak gula dan lemak.. Beringat ingat ye semua. Makan memang nak sedap tetapi kesihatan kena jaga jugak. Langkah berjaga jaga selain kawal pemakanan Ainul ambil phytocol dan herb lax. Phytocol bagi serap segala kolesterol dan lemak yang tidak digunakan dan herb lax akan nyahkan ianya keluar dari badan kita..
Selamat Hari Raya 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge