Percubaan pertama- Pavlova

hihihi malu…hehehhe segan nak tunjuk pavlova ainul. 1st time buat. Amatur la katakan. tapi yang penting sedapppp..serius sedap.licin dalam sekelip mata.lepas ni boleh try lagi 🙂

maaf tak secantik org lain 🙂

Comments

  1. sharEna says:

    whip cream cam meleleh. sbb x masok peti ais kot kan? huhuh

  2. anizarina says:

    waa..waaa…nk cikit..aku dr ritu xbuat2 tak terbuat lg pun pavlova ni..hehehe…kemalasan melanda..bahan dh ada je kt umah..cuma penyakit malas melanda..nnti klo pavlova aku menjadi..aku tag gambar kt ko yaa..hehe

  3. Ainul says:

    ena: meleleh sbb bubuh byk giler..hehehhehe.dah masukkan dlm peti sejuk.cuma pavlova tu nipis je + whip cream yg byk.tu yg nampak xkemas.

  4. Ainul says:

    rina: jgn lupa tauuu

  5. Kak Kiwi says:

    takpe Ainul..ini pun dah oke.. presentation utk makan sdiri .. x cantik pun takpe.. janji rasanya sedap.. itu yg penting..:)..neway, gud try..

  6. BLADE EDGE says:

    Assalamualaikum…

    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging 🙂

    regards,
    BLADE EDGE

  7. faiz says:

    memang lah tak secantik orang lain, sebab tu kek , mana boleh compare dengan orang. Cantik tu subjektif, sedap tu sensatif, haha, nanti buat lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge