Saya suka…saya suka…

Alhamdulilah turun lagi 1kg. Eleh 1 kg je pun.takde effect sangat pun.Bagi anda mungkin tapi bagi saya 0.5kg pun sangat berharga.

Baru seminggu makan Omega.Alhamdulillah selera makan pun takda la macam dulu.Kalau dulu asyik lapar je.Kalau makan harus la berpinggan-pinggan. Sekarang makan sikit pun dah kenyang.

Selain Omega , ainul minum ESP. Believe it or not… muka makin putih, bersih dan juga breast makin mantap.

Memang tak sia-sia invest sedikit duit untuk kesihatan diri. Bukan mahal mana pun.Tak sampai seribu pun.RM500 pun tak sampai.

ESP

Omegaguard

6 Replies to “Saya suka…saya suka…”

  1. Salam ainul.. akak dah consume omega + lechithin almost 1 month.. berat akak dah turun 5 kilos.. plus jogging seperti dulu.. 🙂 alhamdulillah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge