SEGMEN BLOGGER : LELAKI vs PEREMPUAN ( FIZIKAL )

[image[6].png]
  1. Sila jawab soalan ini …
    1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
      mesti la penah..dgn en husband la.sebab terpikat bukan kerana fizikal @ keperibadiannya tapi kerana kepandaiannyer..hahahaha..
    2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
      tak.kalo body ala-ala macho tapi tak berapa pandai saya tak pandang.hehehehehe
    3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
      perut beliau yg buncittttt………sexy awwwwwww!!!
    4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan ‘berisi tandanya bahagia’ .. Apakah anda setuju ?
      Totally agree!! sbb baru la nk menunjukkan saya pandai masak walaupun tak pandai pun..hohoho
    5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
      setuju jugak sbb diaorg ala2 banyak pilihan la konon….
    6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) … Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih ‘si dia ‘  ..
      Husband saya la..sebab dia terlalu baik buat saya..tp saya plg sukerr Lee Dong Wook
    7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
      Boleh la..yg penting dia sihat
    8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
      fuhhh!!! berpeluh nak jawab..tak sangat..gumuksss
    9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
      HARUS!! sumernyer utk pasangan kita kan.kalo kita canteek mesti dia pun bangga kan 
    10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan … Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
      Ada yang mujarab..Saya boleh turun kan berat badan slps bersalin dgn pemakaian premium beautiful, makan nona Roguy & full breastfeeding..

      Sekian terima kasih… “)

4 Replies to “SEGMEN BLOGGER : LELAKI vs PEREMPUAN ( FIZIKAL )”

  1. Singgah sini dari Blog Abg Ben.

    Macam-macam cita rasa. itulah kita, manusia, pelbagai ragam.

    uii, pandang kepandaian jer ye kak.. isk, nasib baik dah kahwin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge