Short Vacation: Jalan Jalan Cameron Highlands Day 2

Sambung cite jalan jalan Cameron Highlands. hari kedua kami kat sini. Pagi pagi ketaq kaki tangan sejuk. Homestay kami tu pulak atas bukit. mak aii dia punya sejuk sampai ke tulang. hihi
Siap sarapan , kami gerak ke KHM Strawberry & Jem . Kt sini kawasan dia macam kampung sikit. 
Apa yang BEST dekat sini. nama pun strawberry & jem kan. Mesti la ada strawberry dan jem.korang sarapan dekat sini pun boleh.  menarik kt sini jam strawberry adalah homemade.
Pelbagai product dari strawberry macam jam, halwa, acar boleh dibeli di sini. 
Special lagi kat sini adalah…. tadaaa
Aiskrim malaysia perisa original strawberry. harga RM1.50. rezeki budak budak ni tokey ni belanja. 
Muka hepi dapat makan iskrem. budak zamn moden iskrem malaysia ni tak reti nak makan. kan kena tolak plastik dari bawah baru la keluar iskremnya. jenuh mama jugak kena buat. sambil tu mama tumpang ngap sekali.
tempat korang wajib datang tau. rasanya kat sini je da jual iskrem malaysia ni. 
No 9, Kampung Taman Sedia,, Tanah Rata, 39000, Pahang, Malaysia
Phone: +60 5-491 5809
Hours: Open today · 8:30AM–6PM

2 Replies to “Short Vacation: Jalan Jalan Cameron Highlands Day 2”

  1. Alolo comei ye yg rambut kerinting tu,
    dulu sy nak sgt ank rambut kerinting,smpi ms mngandung siap buat rambut kerinting dgn harapan nti ank kluar rambut kerinting..heh mana mou yer klu mak dah rambut lurus..hahha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge