Swing to Freestyle

Sekarang ni suke sgt my medela swing. Memang best gune. Tp yang tak best sbb single pump je. Plan nak beli freestyle. Agak-agak kalo nk let go medela swing ni ada orang nak tak?????

ceh..berangan 🙁

Kena kumpul duit dulu maaa……………..

Mari kita terus berangan…… lalalalaalalall

Comments

  1. Mrs Nageb says:

    Proceed..berangan tu bagus gak..pastu lej terus tukar kan..I pun sgt sukke medela swing 🙂 tp mcm tak cukup budget je nak beli freestyle..hehe 🙂 jom berangan 🙂

  2. Puan nadxoxo says:

    Kat Faheem's Wardrobe ada breastpump murah2 😀 Kawan Nad masa kat UTP yang jual hehe

  3. Ainul says:

    mrs nageb: jom-jom.jeles dgn org yg guna freestyle kan.kena la kumpul duit ni

    Nad:nanti ainul tgk ye.TQVM 🙂

  4. Hunny says:

    ainul, bpe cost nak let go tu?hehe.macam minat tapi kna survey harga dlu :p

  5. fizz says:

    ainul… kite ade 2 extra freestyle yg adik kite belikan from german. nk tak 😛

  6. Bonda Mawar says:

    beli yg double pump syok rsnye..tp kang nak pegang dua2 tu la boleh ke idak tah 😀

  7. Ainul says:

    hanie:tak pasti la lg.hihihii sbb br berangan je.

    fiza : mahu tp malu..ek bkn takde duit.huhuhuu

    bonda mawar: freestyle ada klip rasanye.penah borak dgn kwn.dia siap pump sambil bw kete.dasyatkan.hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge