Blouse Menyusu RM30 je uolss.. Dah la cantik


Buat ibu menyusu yang tenagh cari blouse menyusu tu boleh la ke www.mumsluv.com sebab mumsluv tengah ada promosi clearance sales. RM30 je tauuu

Salam semua.

Kami nak tutup operasi kedai Mumsluv di Bangi Gateway. Pindah office baru/warehouse ke Ostia Bangi, area Primavalet sebelah tol Bangi.

Jadi minggu ni nak buat moving out SALE untuk stock di butik. 50% semua item di bawah label Mumsluv. Tanamera, bengkung dan lain-lain tak dapatlah ya. Beli lebih RM250 ada FREE Gift ( bukan baju tau )

Lepas ni boleh shopping di www.mumsluv.com atau fashionvalet.com/mumsluv atau lokasi lain yang akan kami maklumkan nanti. Doa-doakanlah proposal berjaya untuk M atau S nanti okey☺️

Bawa adik,kakak, mak mertua semua datang shopping tau. Boleh pakai Raya Haji.

Barang lain nak letgo macam cermin IKEA, set kids table, IKEA kids tent, beanbag, meja banquet, railings, kerusi banquet, mini fridge, hanger, aircond akan saya update lain.

SALE dari Khamis 24/8- Isnin 28/8 jam 11 pagi – 9 malam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge