Minuman Memberi tenaga Ketika Berpuasa

Ketika berpuasa kita kehilangan air di dalam badan akibat panas ketika siang hari. Jadi kita perlu mengekalkan kadar dehydration di kadar yang minima. Macam mana nak elak dehydration ni?

Performance Drink membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak.

Kelebihan Performance Drink

1.Bebas gas atau tidak berkarbonat.
2.Kurang kandungan gula (less sugar).
3.Tidak mengandungi lemak
4.Tidak mengandungi kolestrol
5.Tidak mengandungi bahan tiruan, pewarna atau pengawet tambahan
6.Dirumus KHAS dengan kandungan sodium, potasium dan karbohidrat yang mencukupi
7.Mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus.
8.Membantu mengatasi masalah dahaga (sesuai sangat utk minum ketika bersahur di bulan puasa)
9.Bersifat isotonik . Jumlah kepekatan karbohidrat yang ada didalam Performance Drink adalah sama dengan darah kita. Ini memudahkan proses penyerapan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah.

Kesannya?

Tubuh lebih bertenaga dan cergas!

Siapa yang boleh ambil Performance Drink:

  • Ibu hamil yang mengalami muntah kronik (minum air pun muntah)
  • Ibu yang menyusukan anak
  • Mereka yang aktif bersuka
  • Mereka yang kurang minum air
  • Mereka yang berpuasa
  • Mereka yang kerap sakit kepala
  • Mereka yang kurang sihat (demam, selsema dsb)
  • Kanak-kanak yang demam
  • Mereka yang gemar minuman isotonik (altenatif yang lebih sihat)

AMARAN: Performance Drink tidak sesuai untuk bayi dan kanak-kanak di bawah usia 2 tahun

Petang buat masukkan dalam peti ais. Waktu berbuka minum sejuk sejuk PEHHH!! Sedap giler laaaa….

Harga Performance Drink ini hanya RM87 ( 539g)
Beli SEKARANG untuk kita cergas bertenaga bulan Ramadhan ini. Baru la bersemangat nak solat terawikh kan
Hubungi saya di 013-3612717 atau email ke ainulfadzilah@gmail.com untuk mendapatkan air oren power ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge