Review Wayang : Alvin and The Chipmunks The Road Chip

Semalam Ainul dijemput oleh Nickelodeon untuk ke majlis pratonton movie Alvin and The Chipmunks The Road Chip di NU Sentral . Rezeki  Arreessa dan Maryam dapat tengok movie free. 4 tiket untuk kami sekeluarga.

wayang bermula jam 8.45malam dan kami sampai awal sebab area NU Sentral kan agak jam. 1st time menjejak kan kaki ke NU Sental ni. Dulu kawasan ni la tempat dating dengan husband sementara tunggu bas nak balik ke Shah Alam.

Terima kasih Nickelodeon untuk tiket ni. dan terima kasih juga untuk free popcorn dan air. memang best la

Arreessa paling excited sekali. Bila tahu je nak p tengok wayang, asyik tanya je bila nak pergi. 

Review Wayang : Alvin and The Chipmunks The Road Chip

Best sangat.. kelakar dan lagu lagu pun best. Maryam dan Arreessa pun sampai menari menari bila babak chipmunks menari menyanyi.  Sangat sesuai untuk kanak kanak. 
Untuk orang dewasa pun , cerita ini banyak pengajaran dan banyak aksi yang kelakar untuk kita gelak giler lupakan semua masalah sekejap.
movie Alvin and The Chipmunks The Road Chip akan berada di wayang mulai esok 24 December 2015 di seluruh negara.
Jom bawa anak anak menari, menyanyi dan gelak ketawa bersama

2 Replies to “Review Wayang : Alvin and The Chipmunks The Road Chip”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge