SEO Class yang super best & santai

Assalamualaikum & salam sejahtera

Apa aktiviti sabtu anda? Semalam Ainul bawa husband & Arreessa ke SEO kelas anjuran Puan Along Lyna yang merupakan leader dalam business shaklee ni. FREE je tau.kalau kat luar COMFIRM ribu riban. Thank you Along kerana sudi mencurahkan ilmu untuk anak-anak cucu cucu kamu nie.Moga ALLAH sahaja yang dapat membalas.

Sejak join business nie, ini kali ke 2 join kelas. Sebenarnya last month ada kelas tetapi termiss pulak.Yang best business ni tak perlu kelas tiap-tiap minggu.Bukan MALAM & paling penting boleh bawa ANAK.Ianya juga bukan paksaan.Kalau ada kelapangan masa boleh la datang.

Kelas jam 8pagi. Tetapi disebabkan 1st time ke area sana.Kami sesat.Ada Garmin pun salah.Bukan salah Garmin tapi salah orang yang taip kat Garmin.hehehehe  saya la tue.. Kelas diadakan di Sarakids Puchong.Baru lagi dibuka.

Sampai je jam 9 pagi.Nasib baik belum bermula.Kelas pagi kan? Breakfast la dulu.Semua orang bawa makanan.Ala-ala portluck gitu.Ainul je yang datang makan.hehee..maap kawan-kawan yang lain.kelam kabut tak sempat nak bawa apa-apa.lain kali kena ingattt..1st kelas dulu lebih official so buat kat hotel.Yang ini more to santai-santai.so bawa makanan sendiri.

Banyak betul makanan..Arreessa rasanya 10kali makan.sabar je la.
Kelas memang santai..Anak-anak boleh berlari sana sini. Husband pun lepak-lepak..borak-borak..
Arreessa pun sangat baik.Terima kasih sayang.

Baik je dia nak duduk kat babah..tapi kejap je.lepas tu sibuk cari mama.
Jom layan gambar-gambar di kelas.Memang relax santai.Sambil belajar sambil makan.hehee

Husband pun suka sangat melayan budak-budak lain.Sampai anak Kak Hadhatina sudah berkenan.Tak mau balik lagi.
icha yang manja dengan En Faiz.

Suka betul mereka..
Sesi bergambar family business Shaklee. Ini baru sikit.Belum semua lagi yang hadir.Anak-anak, cucu-cucu Ainul dalam biz pun tak dapat datang…

Saya, Adik-beradik & mommy..Segan saya sebab mereka hebat-hebat
Sebelum balik kena bergambar dulu kena 2 orang idola saya..
Mereka yang sangat berjaya dalam shaklee ni.
Mommy, Along Lyna & saya

Husband mommy & husband saya.

Wanita hebat dalam shaklee..
Alhamdulilah..kelas yang sangat berguna.Next week mommy nak buat seminar untuk anak-anak & cucu cucu,cicit cicit..

One Reply to “SEO Class yang super best & santai”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge