60kg – 51kg Cara Saya Turunkan Berat. Sesuai Untuk Orang Suka Makan, Ibu Menyusu

Lepas raya makin berat turun. Macammana ni weeii 😅😅😅

Siapa yang kenal kami berdua , sejak kahwin 10 tahun lepas kami memang comel, cantik, hensem

Hobi makan..makan & makan. Siapa tak suka makan kannn. Wife abam Joe pandai masak pulak. Yummyyy jadi jangan bazirkan makanan tak baik ok.

Bila mengandung, bersalin lagilah asyik makan.alasan menyusukan anak. Dari 2010 sampai 2019 non stop menyusukan anak.

Ramadan 2019 kami kembali kepada fitrah. Mula jaga makan betul betul. Kami memang dah lama tak makan fast food, makan dalam tin , air gas tapi ianya masih tak cukup.

Kami susun semula strategi nak turunkan berat dan lepas Ramadan berjaya turun berat dari

JOE 77KG – 71KG
AINUL 60KG – 56KG

Selalu lepas raya berat naik balik kan.. Bersyukur sebab kahwin dengan lelaki yang sejenis sangat disiplin giler giler. Dia memang susahlah nak diet, kawal makan tapi bila dia nak buat, dia akan buat betul disiplin tahap tinggi punya. Huhu..

Sama macam business. Kemain susah nak ajak dia buat dulu, kemain susah nak ajak dia buat gini gitu kalau dia tak faham tapi bila dia faham. Nah kauuu dia punya disiplin,komitment 500% dari Ainul 😆😆

Dari Aidilfitri ke Aidiladha, kami teruskan kami punya style nak turunkan berat. Bukan detox, bukan IF.

Cara kami senang je untuk orang yang suka makan, kuat makan macam kami.

Cuma kena ada DISIPLIN la ye.

Siapa yang berminat nak turunkan berat badan style kami, boleh whatsapp kami untuk kami coach anda

www.wasap.my/60133612717/kurusstylekami

#jurnalkurusjoelabu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge