Ainul Mustafa

Lifestyle | Fashion | Parenting | Food | Travel | Beauty

Abang Long Fadil 3 The Movie

Abang Long Fadil 3 The Movie

ABANG LONG FADIL 3 KELAKAR GILER !

1 Oct 2022 genap 12 tahun anak sulung kami. Masa tu kt Melaka atas urusan Pesta Buku Melaka. Celebrate gitu gitu je la kat sana.

Balik Shah Alam menuntut nak tengok wayang sebagai hadiah. Babah nya pun bawa la kami p tengok Abang Long Fadil 3 The Movie

Rezeki kami sekeluarga wayang tiada orang. Kami berlima je.maka boleh la gelak dengan suka hati hehe

Best ke? Berbaloi ke tengok?

Serius best dan kelakar. Ada beberapa scene dialog yang buat pecah perut 😂😂 . Kami punya la gelak sakan.. takde cover cover dah.almaklum la ada 5 orang kami anak beranak je

Bab aksi lawan lawan antara Maya Karin , Elizabeth Tan bagi saya best. Bukan ala ala, tiada sound kemain over.

Bab lawan antara Johan dan Zizan ofcos la susah nak serius kan.

Scene kereta di lebuh raya nampak la real sikit sebab ada kereta lain. Idok la highway kat KL ni kete kau je kannn. Boleh improve lagi.

Apapun movie ni best. Maryam & Arreessa pun seronok layan. Dahlia je kurang faham lagi.jadi dia sibuk makan popcorn je.

Korang kena tengok la dulu ye. Nak cerita lebih lebih tak nanti tak best pulak.

Saya nak bagi 4/5 🌟🌟🌟🌟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge