Anak jarang sakit tu nikmat rezeki yang tak ternilai

Anak sihat mak ayah hepi. Betul kan? Kalau anak asyik sakit kita pun penat, stress

Semalam Arreessa tanya ” mama bila last kakak demam ye? Tahun lepas ada ke?

Mama pun tak ingat sebab Alhamdulilah 3 gurls ni jarang demam. Sebab mama bila nampak bunga bunga korang nak demam selsema batuk je ” p makan nutriferon,vit c !!!! ” Nada mak yang diktator gituewww

Demam pun cepat kebah. Lagi musim pendemik ni seram anak anak demam tak sihat.

Apapun demam tu perlu ada. Kita manusia bukan robot yang tak pernah sakit. Tapi kalau kerap sangat dah lain cerita pulak.

Cara saya adalah jaga apa yang mereka makan. Kesian anak anak saya memang setahun sekali dua je makan fast food, air viral (ni lg jarang beli ), ramen mee segera yg ada perencah. Ice cream,jajan pun jarang dapat makan. Terukkan saya huhu

Mereka kena makan nasi lauk yg saya masak. Masak guna kuali old skool je takde TM6

Petang kena keluar main. Bab ni tak payah suruh. Pukul 4 ptg pun dah sibuk nak keluar main kt luar. Huhu.. ” panas lagi oiiii..sabar pukul 6 keluar. Tp.depa pukul 5 dah zasss keluar main “

Dan saya bagi supppement bantu top up nutrisi yg tak cukup dr makanan sahaja. Mereka makan je buah sayur tp bukan sekilo pun makan. Sayur pilih nak yg itu je… Dan ikut mood ada masa suka makan sayur ada masa xmau. Jadi dah makan sayur buah pun supplement tetap makan ok.

Ni masuk product baru yang lagi superbbbb power untuk sistem imun anak. Haruslah kena grab sorang sebotol. Nasib baik anak 3 org je hehhe

Apa kebenda HERO KIDDO tu? Meh baca jangan malas. Nak cantik sihat kena rajin

Keistimewaan Shaklee Hero Kiddo

Diformulasikan untuk kanak-kanak berumur 4 tahun ke atas

Memberi sokongan sistem imun

Dikemaskan dengan ekstrak vitamin C, vitamin D, zink & elderberry

Gummies berperisa ceri semulajadi yang lazat dalam bentuk beruang yang sejuk
Mesra gigi

Bebas gula, bukan GMO, bebas gluten, bebas soya, vegan

Tidak ada perisa, pemanis, atau pengawet buatan
Sifar Sirap jagung. Dibuat dengan pektin.

Nak order boleh pm atau call atau email atau apa apa je teknik korang nak guna untuk beritahu Ainul yang korang nak sesangat Hero kiddo ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge