Baju Tidur Sexy Murah, kain Sedap di Shopee kualiti Macam Brand Hebat

Baju Tidur Sexy Murah, kain Sedap di Shopee kualiti Macam Brand Hebat. wah siapa yang taknak kannnnn

sebelum kahwin Ainul suka beli baju tidur sexy hehhe. antara brand yang Ainul suka La Senza . Ada beberapa helai koleksi dari La Senza. Kain dia lembut sedap dan harga pun boleh tahan la juga. Mahal sebab berkualiti tinggi. kain sedap lembut nak tidur pun takde la berpeluh gatal kan. dan ianya tahan lama. ada yang dari awal kahwin elok lagi tau.

Sejak PKP duduk rumah je shopping pun banyak dirumah kan. dan pengaruh kawan kawan suka shopping di Shopee. Mulanya tak berapa suka nak beli di shopee. yelah ada yang kualiti kureng sikit. harga memang murah giler la.

Sampai la terjumpa baju tidur sexy ni. baca review ramai cakap kain lembut elok. oklah kita try. sekali beli oklah tapi kain kasar. tidur pun ehmmm tak berapa best sebab kain kasarkan. kulit jadi gatal gatal pulak. huhu

reject la kedai yang ini. terus stop nak beli di shopee

Suatu hari dok scroll apa yang best di shopee ternampak 1 kedai jual baju tidur sexy. boleh dikatakan dia jual baju tidur je. yang biasa, yang luar biasa . harga mahal sikit dari kedai 1st beli dulu tapi tak la semahal La Senza, Xixili. confirm mampu beli punya

Sebab murah dan review pun ok boleh la try. kalau sedap elok kainnya boleh beli banyak hehe

Apakah nama kedai tu?

Marilah shopping baju tidur sexy, pyjamas, underware di SINI .

klik link tu ok korang akan terus masuk ke kedai dia di Shopee.

 

Baju Tidur Sexy Murah, kain Sedap di Shopee kualiti Macam Brand Hebat

 

Kain sedap sejuk lembut sangat. delivery pun cepat walaupun dari China. malam tidur pun lena sebab material kain elok. ini review saya yang dah beli. apapun ikut taste masing masing juga la ye. mungkin ada yang nak material yang lagi lembut atau jenis suka kasar sikit. Subjektifkan benda ni. tapi bagi saya sangat ok dengan harga yang murah tapi kualiti pun bagus

Boleh la beli lagi macam macam design lagi.

Para wanita isteri yang dah kahwin tu walaupun kita ada anak ramai bukan bermakna dah tak boleh nak sexy cantik vogue depan suami kan. benda ni pakai dalam bilik je jangan tunjuk kat anak pulak. segan dan Ustazah Asma Harun pun pernah cakap pakai macam ni depan anak kena malu, aurat juga.

So apa lagi jom shopping baju tidur cantik sexy. idok lerr pakai baju kelakar, kain batik je uolss. cantik sexy depan suami dapat pahala okay.

 

ini tips pilih lingerie yang bukan nak sexy cantik je tapi selesa. Ainul ambil dari artikel Hellodoktor.com

Tip memilih lingerie yang seksi & selesa

Secara umumnya, lingerie adalah jenis pakaian yang boleh membangkitkan nafsu berahi seorang lelaki. Syaratnya, ia mestilah kena dengan wanita itu sendiri.Berikut merupakan beberapa tip memilih lingerie yang selesa:

#1. Pilih saiz yang tepat

Pertama sekali, saiznya perlulah tepat yakni jangan terlalu kecil atau terlalu besar!Sekiranya terlalu besar, sudah pasti ia akan kelihatan longgar atau londeh. Ini sekali gus akan mengakibatkan buah dada anda kelihatan seperti ‘ganyut’ atau ‘juling’.Jika ia terlalu kecil pula, ia mungkin membuat payudara anda kelihatan mampat.

Akan tetapi, ia akan membuat anda berasa seperti ‘sempit’ ekoran pakaian yang terlalu ketat.

Dalam erti kata yang lebih mudah, lingerie yang tidak sesuai saiznya tentu sekali akan membuat ia tidak kelihatan menarik, apatah lagi seksi di mata suami kalian. Jadi, sila pilih saiz yang sesuai ya!

#2. Pilih yang diperbuat daripada bahan kapas

 

Secara umumnya, kebanyakan lingerie diperbuat daripada bahan sutera atau bahan sintetik.

Sayangnya, bahan-bahan inilah yang kurang dicadangkan untuk dipakai pada faraj dan payudara.

Ini kerana, bahan-bahan yang dinyatakan ini tidak mampu menyerap peluh dengan baik.

Kesannya, kawasan yang tertutup ini akan mengalami kelembapan dan sekali gus menyebabkan kerengsaan kulit.

Oleh itu, amatlah disarankan untuk anda memilih lingerie yang diperbuat daripada bahan kapas terutamanya pada bahagian yang akan menutup faraj dan payudara iaitu baju dalam serta seluar dalam.

#3. Pilih yang sesuai dengan bentuk badan

Seperti yang kita semua sedia maklum, bentuk badan setiap individu terutamanya wanita adalah berbeza-beza.

Oleh itu, kesesuaian lingerie juga tentu sekali berbeza bergantung pada individu.

Maka pilihlah yang sesuai dengan bentuk badan anda ya! Bagaimanakah caranya?

Pertama sekali, sila kenali bentuk buah dada anda terlebih dahulu. Ia bertujuan supaya anda mampu memilih jenis yang sesuai dengan cup anda.

Sebelum membuat keputusan untuk membeli, cuba pakai dan angkat tangan anda ke atas. Sekiranya payudara anda terkeluar dari kawat baju dalam, ia mungkin tidak sesuai.

Kedua, sila lihat bentuk tubuh badan anda dari bahagian pinggang ke bawah pula, Ia bertujuan untuk memilih seluar dalam yang sesuai.

Sebagai contoh, adalah disarankan untuk wanita yang mempunyai bentuk tubuh seakan buah pir memilih seluar dalam dengan ukuran yang pendek, kerana ia dapat menyokong pinggul dan paha.

Lain pula ceritanya jika anda mempunyai bentuk tubuh mirip jam pasir. Anda disarankan untuk memakai seluar dalam yang tinggi untuk membuat anda kelihatan lebih seksi dan selesa.

Sebaiknya, dapatkan nasihat dari perunding imej di tempat anda membeli.

Barulah anda mampu tampil lebih yakin di hadapan encik suami nanti!

#4. Pilih satu set lingerie yang sama

Untuk pengetahuan anda, lingerie adalah pakaian dalam yang banyak dijual dalam satu set yang sama.

Oleh itu, cuba elak daripada membeli pakaian dalam secara berasingan.

Ini kerana set lingerie yakni baju dalam dan seluar dalam yang sama pasti akan memberi imej kekemasan dari aspek jenis, motif, corak dan warnanya.

Ia akan membuat anda tampil lebih cocok dan seksi ketika dipandang.

Cuba bayangkan jika baju dalam anda berwarna merah tetapi seluar dalam anda berwarna putih.

Ya, ia mungkin masih terlihat seksi namun agak janggal bukan? Jadi, pilih satu set lingerie yang sama okay!

Apapun itu tips sahaja. kena ikut selesa pasangan kita juga kan. mana tau ada suami suka bra, spender warna lain lain hehehe

Dah pakai baju sexy tapi nafsu kering pun tak best juga kan. so supplement the best terbukti berkesan selamat korang boleh beli kat sini- SUPPLEMENT NAIKKAN NAFSU SEKS ISTERI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge