Berebut Charger Handphone? INNERGIE kan ado !

masalah besar bila balik kampung ramai ramai ni salah 1 nya adalah berebut plug nak charge..hihihi
siapa ada masalah ni?? angkat kening 🙂
Handphone, powerbank time raya confem cepat je habis battery. sibuk selfie , bergambar dengan baju raya. Bila habis bateri semua nak serentak. adoii.
lepas tu nak charge penuh plug pulak. yang ada 1 plug je. kita nak charge handphone, camera, powerbank lagi. 
takpa takpa… dengan 1 plug kita boleh charge 3 gadjet. BEST kannn
Ini dia INNERGIE. semua jenia handphone ( samsung, iphone, lenovo, ipad ) semua boleh connect serentak oleh 1 LifeHUB Plus. dan ianya boleh charge dengan cepat seperti charger biasa.
jadi masalah nak berebut plug, charger takde lagi la kan.
Boleh la kita beraya sakan dengan gembira.
Stay tune for Innergie arrival to malaysia soon!
info product boleh tengok di >> http://www.myinnergie.com/us/product/11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge