Berjaya Menyusukan 3 orang anak lebih 2 tahun

DEGIL PUNYA PASAL

syukur Alhamdulillah 3 orang anak anak saya saya menyusu dengan susu ibu sepenuhnya sampai lebih 2 tahun

Riak la tueeee…

Memang nak riak.hahaha

Sebab orang yang menyusukan anak dari dia lahir sampai 2 tahun, kena pump setiap 2 jam walaupun keje, kat site, bengkak susu, stress susu takde

Macam macam tau.. jadi ibu ibu yang menyusu marilah kita bangga dan riak hahhaa

Pada kawan kawan yang sedang menyusu, bakal menyusu kuatkan semangat ok

Kena degil, kena kental, kena tahan semua godaan

Tak semua orang faham apa yang kita perjuangkan

Yang penting kita faham apa yang kita buat dan terus buat.

Kena ada ILMU, SUPPORT suami dan HATI KERING

Dan saya ambil set menyusu Shaklee untuk bantu supaya badan cukup nutrisi.bila badan cukup nutrisi, susu pun akan datang dengan meriah

Disebabkan 3 anak dara minum susu emas maka hantaran naik berganda ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge