Agen Vivix Diperlukan.Income bermula RM2k++ dan boleh sampai 5 Angka

Saya sedang mencari yang berminat jadi Agen Vivix untuk buat Extra Income. Agen Vivix Diperlukan.Income bermula RM2k++ dan boleh sampai 5 Angka

Agen Vivix Diperlukan.Income bermula RM2k++

Hanya 5 orang diperlukan.

Apa keistimewaan jadi Agen Vivix?
√ Produk terkenal dan demand tinggi
√ Profit Margin 25% yang tinggi
√ Mudah Layak Cash Bonus
√ Tidak Perlu Modal Simpan Stok
√ Dropship sistem tersedia. Tidak perlu urus penghantaran / post.

 

Siapa yang layak jadi Agen Vivix?

• Mereka yang sedang Amalkan Vivix tapi belum jadi Member Shaklee
• Surirumah yang ingin buat duit dari rumah
• Student yang mahu extra income tanpa ganggu study
• Mereka yang ada kerja hakiki dan inginkan back-up income tanpa terjejas pretasi kerja.
• Mereka yang sedang mencari kerja dan tunggu panggilan kerja.

Jika anda mahu mengubah masalah kewangan anda, berilah peluang pada diri anda sendiri mencuba Biz Dropship Vivix ni.

Kami juga pernah jual 27 botol vivix pada seorang customer di JB. Dia bayar cash tau.

Agen Vivix Diperlukan.Income bermula RM2k++

Jadi kami akan bantu anda, cara jual vivix

 

 

Agen agen kami yang berjaya jual vivix berpuluh botol sebulan guna

Farhanah Omar Agen Port Dickson.dapat award sebab jual vivix terbanyak

Soffiah Shariff agen Kedah yang berjaya jana income 4 angka setiap bulan hasil jual vivix

Najihah Razali ex Engineer agen Penang yang full time jadi agen vivix.income hampir 5 angka lebih dari gaji engineer

Meza agen kami di Sabah Sarawak. Walaupun sibuk dengan PHD, ada business lain tapi permintaan vivix yang tinggi membuatkan beliau sanggup labur pada business vivix

 

Vivix ni 1 botol sahaj umtung runcit RM95. kalau jual 10 botol dah untung runcit sahaja RM950. Jadi inilah antara sebab kenapa bonus income Shaklee ni besar tau

kalau tak besar income Shaklee masakan kami suami isteri buat full time dah 5 tahun dan resign sebagai engineer dulu kan. Jadi kalau anda rasa buat part time, nak ada career jom sertai kami

Untuk jadi agen kami, boleh

whatsapp saya di www.wasap.my/60133612717/agenvivix

Berminat nak jadi pengedar kami? jom sertai kami sekarang !

boleh juga contact

Utara

Najihah Razali
Soffiah Shariff
Johasmah Johari
Shahrul Shuhaida Ibrahim
Sutera Azyra

Selatan 
Farahdilah MSaman
Farhanah Omar
Fadhlina Zawawi
Siti Fairuz Ashri

Timur 
Norliza Abdwahab
Juliya Baharom

KL /selangor 
Joe Labu
Basyirah Riduan
Rizana Jaafar
Azzureen Ali
Lynda Che Lah
Mas Ismail
Latifah Md Sahhari
Nur Diana Ismadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge