CABARAN 30HARI BLOGGING

Mencabar diri untuk konsistent update blog.
30 hari dengan 30 tajuk entry.
Jom join cabaran ini

Yang join sila tinggalkan link blog anda di komen ini. InsyaAllah saya akan follow anda juga

Comments

  1. Mentadak Ijo says:

    Sis ,

    Boleh tangguh dulu tak cabaran ini..?
    Mulakan pada 1 Oktober 2014 sebab sekarang sedang berjalan Cabaran yang sama yang akan tamat pada 30/9.

    Minta revised balik task yang diberi. Ada task yang sama dengan Cabaran yang berlangsung sekarang.

  2. SuE says:

    Saya nak join bermula hari ini.. so kira day yang kedua la kan?

  3. nadia mansor says:

    salam kak ainul 🙂 kita sahut cabaran ! start esok eh?

  4. mai mdsaupi says:

    Ainul..bestnya tajuk..macam nak join je..tapi belum mula…sempat ke nak follow ainul ni..hehe

  5. ainul says:

    mentadak ijo : ala tak dpt la nk tangguh sebab dh hari ke 3 dah ni. takpa bila2 nak join pun boleh.

  6. ainul says:

    sue: aah. tp buat je maraton 2entry terus. tajuk sonang2 je

  7. ainul says:

    nadia: jommm!! welcom to this celen

  8. ainul says:

    kak mai: join je.. buat maraton 2 entry terus

  9. ummiauni says:

    Nak join jgk…tp dh hari ke berapa ni…??

  10. Hernee Nazir says:

    ainul..akak baru nak join ari ni.. nak start dari entry pertama ke trus ke 7? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge