Cara Mudah Buat Sendiri Hand Sanitizer Tanpa Bahan Kimia. Jimat & Selamat

Musim virus sekarang disarankan kerap basuh tangan dan gunakan hand sanitizer. kebanyakkan hand sanitizer diluar ada bahan kimia dan takut efek untuk jangka masa panjang pulak tanpa kita sedar.

Hari ini Ainul nak kongsikan hand sanitizer yang kita boleh buat sendiri dan ianya 100% tanpa bahan kimia yang merbahaya

Bahan utama kena ada BASIC H

Basic-H sebenarnya merupakan cecair pencuci organik, namun kelebihannya lebih daripada hanya sekadar pencuci.

Basic H biodegradable dan tidak bertoksik dan produk pertama dikeluarkan oleh Shaklee pada tahun 1960. Ianya di hasilkan daripada sumber semulajadi iaitu jagung dan kelapa, merupakan pencuci serba guna, bebas dari bahan kimia, biodegradasi dan selamat untuk seisi keluarga.

Boleh buat hand sanitizer, cuci rumah, basuh buah dan segala yang mencuci

1 botol 473ml harga hanya RM48.75

ini cara buat hand sanitizer sendiri. super senang dan jimat giler. 1 botol basic H boleh buat berpuluh ratus kali hand sanitizer.

Malah membantu kita cuci rumah dan bebaskan dari segala virus bahaya

ini hand sanitizer Ainul. bawa ke mana mana

pengalaman kami sendiri. pernah ramai2 dgn kawan p jogja. kebetulan seminggu sblm p salah sorang kawan kena chicken pox. masa nak p dah kering tapi still boleh jangkit la kan

saya masa tu pregnant 7bln. takut berjangkit so saya bawa basic h ni. buat hand sanitizer dan bawa extra buat mandi

saya sentiasa cuci tangan dengan basic h, mandi dgn basic h.

alhamdulillah balik dr jogja kawan kawan lain semua kena chicken pox. saya & family je xkena.

apapun ini usaha kita la kan. usaha untuk mencegah

Nak Order Basic H ni

Boleh je contact Ainul terus

1 botol hanya RM48 je

www.wasap.my/60133612717/basicH