Travel Free 6 Star Trip. Hampir 10tahun saya Travel FREE. Jom Bercuti Bersama saya

Ada ke yang tak suka ‘sponsored trip’ kat sini? Semua orang suka kan. Hampir 10 tahun dalam bisnes, dah merata rate kami menjelajah peta dunia ni. Semuanya ‘fully sponsored by company’.

 

Pertama kali menjejakkan kaki ke Amerika dan ianya fully sponsored uolss. Bawa diri, baju je. Hotel, flight, semua company bayar. Aktiviti pun ada dan company bayar. Giler bestkan

 

Masuk Disneyland US free je tau. Semua Company Bayarkan

 

Biasanya, isu utama bila ‘travel abroad’ ni ialah makanan halal. Tapi takde isu pun sebenarnya kalau kita faham yang “Islam itu mudah.”

Polisi syarikat akan pastikan semua makanan adalah halalan toyyiba. Sebelum trip diorg akan hantar wakil dulu untuk pastikan dan proses ‘food testing’. So, takyah pening-pening. Cuma pastikan kita pakai baju tutup aurat je dan bawa beg (beg pun sponsored). Begitulah bila ekonomi ummah mantap.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuba kira nak makan macam ni sorang dah berapa? Ni tak payah pening nak keluarkan duit korang. Semua free. Siapkan reserved lagi untuk kita. Datang terus makan. Giler bestkan

 

Bila p trip takkan nak dok hotel je kan. Mesti nak buat aktiviti. Yes dengan join trip ni aktiviti semua dah disediakan. Kita enjoy giler giler je

 

 

 

 

 

Ni baru habis snorkeling , naik banana boat kat Phuket. 1 pulau Shaklee book untuk korang. Makan semua dah terhidang. Penat berenang makannnnn

 

 

 

 

 

Malam ada dinner, ada jalan jalan kawan yang best di sana. Ni banyak lagi gambar. tak habis nak kumpul semua. Yang pasti BEST giler

 

 

 

Kalau bab shopping jangan cakap la kan. Shopping sampai pengsan. heheehe

 

Nak merasa jadi VViP sponsored trip?

Contact saya untuk saya bantu Anda dapat ke trip macam ni

www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Sekarang! Bukan esok. Bukan lusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge