HB Low Masa Pregnant.Dulu Bacaan 8 je.Sekarang 13, 14 Bacaan

Masa pregnant kalau HB Low jadi pening, penat.
Masa pregnantkan Areessa hb paling tinggi 10 dan pernah bacaan 8 huhu

Bila kenal set hamil Shaklee ni, konsistent masa pregnant anak no 2, 3 Alhamdulillah hb ok. paling rendah 10, 11 bacaan 😁

pernah dapat bacaan 13, 14 tau

Kalau Hb Low Nurse Mesti Bebel.Kenapa?

siapalah suka kena bebel, kena marah kan. tapi hb low bahaya tau.bukan untuk kita mak ni tapi pada baby juga. thats why setiap kali check up kena check hb. penting giler hb ni

Masa hamil tubuh akan menghasilkan lebih banyak sel darah merah untuk menyokong perkembangan bayi.. Kekurangan hemoglobin boleh menyebabkn tubuh kekurangan kandungan oksigen, sekaligus mendedahkn ibu hamil dan bayi kepada beberapa risiko..

Bahayanye Hb low berisiko boleh menyebabkan keguguran

-tumpah darah ketika bersalin
-tumbesaran bayi terbantut
-Kelahiran bayi kurang berat
-Bayi meninggal dlm perut
-Portspartum depression
-Kematian ibu

Set hb low Shaklee yang korang amalkan dari mengandung, pantang, menyusu adalah :

💗Vitalea Iron Formula : Mengandungi 28 multivitamin dan mineral lengkap termasuklah zat besi yg boleh membantu pembentukan sel darah merah. Ia juga penting dalam penghasilan sel darah merah yg lebih sihat.

💗 Bcomplex : Lengkap dgn 8 kumpulan vitamin B termasuk vitamin B12 dan folat. Membantu meningkatkan sel darah merah dan hemoglobin.

💗Vitamin C : Membantu penyerapan nutrisi terutama zat besi. Vitamin C juga membantu pengeluaran hemoglobin dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

Ainul makan dan sebab dah rasa efek Ainul jual. suka berkongsi benda bagus dan nak kawan kawan juga rasa efek benda yang bagus terbaik

p

ada yang nak cuba set ni boleh whatsapp

www.wasap.my/60133612717/sethblow