Charger Gadget Untuk Travel Senang Dibawa

Bab nak travel ni atau balik kampung satu benda Ainul paling malas adalah kemas bag. adoiii memang masalah besar dalam mengemas ni. Rasa selaga bagai nak bawa. 1 almari nak bawa kan.. Baju confirm penuh 1 bag. belum termasuk segala gadget. Korang bayangkan sorang ada mau 2-3 gadget. Handphone, ipad, laptop, power bank, camera . ini belum masuk husband punya, handphone extra.. tambah lagi dengan segala charger gadget. takkan nak bawa balik gadget tapi takde charger? mahu meroyan sepanjang percutiaan. huhuhu

google source

bayangkan kalau semua ni nak angkut masukkan dalam bag. kalau naik flight kena minimize kan barang kalau tak lebih muatan luggage nanti. charger gadget ni selalu nya besar gedabak semuanya.

Ainul ada terjumpa 1 solusi untuk masalah ini. memeudahkan kerja kerja travel kita. nak travel , balik kampung tak perlu nak usung charger gadget yang besar itu. 1 charger adapter yang boleh charge semua gadget kita


menarik Innergie ni sediakan 1 bag comel yang membolehkan kita masukkan segala charger, adapter dalam 1 bag. mudah semuanya simpan dalam 1 tempat. takde la nanti tercari cari kat mana letaknya

Sempena pelancaran, Innergie menawarkan ‘Traveler’s Power Pack’ iaitu kombinasi ketiga-tiga produk (trio) dengan satu set harga menarik dalam kuantiti terhad. Pembeli terawal berpeluang mendapatkan PowerGear ICE 65 (single UK plug) bersama WizardTip dan LifeHub Plus dengan diskaun 20% pada harga RM 325.60 (harga sebenar RM 407.00), atau belian PowerGear ICE 65 (single UK plug) dan percuma WizardTip bernilai RM 39.00 dengan harga RM 209.00.

saya sudah dapatkannya.. anda bila lagi?

Traveler’s Power Pack boleh dibeli secara online di LAZADA dan rangkaian ‘retailer’s outlets’yang terlibat. Kesemua produk Innergie mempunyai ‘original-manufacturer warranty’,‘environment-friendly GreenSense power conservation technology’ dan ‘InnerShield power protection safety design’. Jom kita dapatkan produk Innergie di pasaran sekarang!.

Untuk maklumat lanjut tentang ‘participating retailers’, sila hubungi pengedar Innergie, Afforda Notebook Solution SB (03-8070 8315) dan Convergent Distribution (M) SB (03-2144 1881).

Maklumat lanjut produk Innergie boleh layari: www.myinnergie.com

One Reply to “Charger Gadget Untuk Travel Senang Dibawa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge