Door Gift Perkahwinan Murah & Exclusive Hanya RM1

Bulan 3 ni selalunya musim cuti sekolah dan pastinya musim kenduri kawen. Persiapan nak kenduri ni memang penat. Bukan pengantin je penat. Akak pengantin pun penat tau. Pengalaman 3 orang adik berkahwin. Dari A to Z la jugak kita kakak ni kena ambil tahu kan. Tolong pikir idea saesama. Tolong mana yang boleh. Kadang kadang ada duit lebih sponsor la door gift ke candy buffet ke.
Bercerita pasal door gift ni, ini la benda paling pening kepala nak pikiq. Kami nak macam ni, mak ayah nak gitew. Ada yang dah sama sama berkenan MAHAL la pulak. Lari budget uolss. Door gift sekarang bukan murah. Lagi lagi dah ada GST. ketaq lutut akak nak membayo.
Zaman akak dulu bagi gula gula je . Lepas tu terjumpa pasu comel comel di kuala kangsar. Zaman 2009 harga dalam RM2.50 dah tu. Kalau tetamu 1000 orang dah RM2500 kau. korek la segala tabung. takkan nak asing asingkan orang ini dapat itu, yang ni dapat ini. tak best la kan. Kalau boleh bagi sama je semua. senang keje 1 hal.
Di zaman 2016, masih wujud ke doorgift perkahwinan yang harga bawah RM2 ? jawapannya ada
kat mana? teruja tak? susah nak jumpa kan.
Isu zaman sekarang nak mencari door gift yang berkenan di hati kemain susah kan.
-mak ayah nak majlis grand tapi bajet ciput
-bosan dengan doorgift yang ada, sama je. tak special
-org tak hargai doorgift, banyak buang
-harga doorgift skarang mahal melampau. indah khabar dari rupa

Nak tak door gift yang murah serendah RM1 dan ianya EXCLUSIVE .

CHOCOBAR BY THEKAYEIY

EXCLUSIVE: design untuk setiap orang tak akan sama sebab design ikut tema, ikut selera customer. bukan pilih dr template.
– Minimum order 100pcs
– Chocolate ada 4 perisa; MILKY CHOCOLATE, ALMOND, HAZELNUT, FRUITS: BOLEH CAMPUR2
MURAH: harga semua orang mampu. Serendah RM1.10/pc. Kalau nak harga RM1, khas untuk blog readers. Whatsapp “CHOCOBARRM1” dan hantar ke +601111800451
FREE delivery utk kawasan sekitar Shah Alam & Seremban
– dah buat beribu tempahan dari serata utara dan selatan tanah air, dan singapore.
Visit IG Thekayeiy atau contact +601111800451 untuk tempahan.
Antara design Chocolate bar dari  THEKAYEIY
 

 

 

 

SPECIAL untuk pembaca blog Ainul sahaja , korang boleh dapat Harga SPECIAL hanya RM1 je

Macammana nak order doorgift RM1 ni ?

Contact Farhana : 01111800451
Follow IG mereka di  thekayeiy

 

=======================================================================

Nak kawen tapi muka penuh jerawat !!!!!

 

nak kulit cantik bebas jerawat masa hari perkahwinan.. baru la cik abang tengok di malam pertama terasa teruja
Hubungi Ainul Mustafa 
0133612717

7 Replies to “Door Gift Perkahwinan Murah & Exclusive Hanya RM1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge