Door Gift Perkahwinan Murah & Exclusive Hanya RM1

Bulan 3 ni selalunya musim cuti sekolah dan pastinya musim kenduri kawen. Persiapan nak kenduri ni memang penat. Bukan pengantin je penat. Akak pengantin pun penat tau. Pengalaman 3 orang adik berkahwin. Dari A to Z la jugak kita kakak ni kena ambil tahu kan. Tolong pikir idea saesama. Tolong mana yang boleh. Kadang kadang ada duit lebih sponsor la door gift ke candy buffet ke. Bila fikir balik BEST nyer kalau ada Door Gift Perkahwinan Murah & Exclusive Hanya RM1

Bercerita pasal door gift ni, ini la benda paling pening kepala nak pikiq. Kami nak macam ni, mak ayah nak gitew. Ada yang dah sama sama berkenan MAHAL la pulak. Lari budget uolss. Door gift sekarang bukan murah. Lagi lagi dah ada GST. ketaq lutut akak nak membayo.

 

Zaman akak dulu bagi gula gula je . Lepas tu terjumpa pasu comel comel di kuala kangsar. Zaman 2009 harga dalam RM2.50 dah tu. Kalau tetamu 1000 orang dah RM2500 kau. korek la segala tabung. takkan nak asing asingkan orang ini dapat itu, yang ni dapat ini. tak best la kan. Kalau boleh bagi sama je semua. senang keje 1 hal.

Di zaman 2016, masih wujud ke doorgift perkahwinan yang harga bawah RM2 ? jawapannya ada

kat mana? teruja tak? susah nak jumpa kan.

Isu zaman sekarang nak mencari door gift yang berkenan di hati kemain susah kan.

-mak ayah nak majlis grand tapi bajet ciput
-bosan dengan doorgift yang ada, sama je. tak special

-org tak hargai doorgift, banyak buang
-harga doorgift skarang mahal melampau. indah khabar dari rupa

Door Gift Perkahwinan Murah & Exclusive Hanya RM1

Door Gift Perkahwinan Murah & Exclusive Hanya RM1

EXCLUSIVE: design untuk setiap orang tak akan sama sebab design ikut tema, ikut selera customer. bukan pilih dr template.  untuk tambah kotak yg cantik mcm dlm gambar ni (masukkn gambar) kena tambah rm la ye.  Berapa kena tambah ikut la pada design

– Minimum order 100pcs

– Chocolate ada 4 perisa; MILKY CHOCOLATE, ALMOND, HAZELNUT, FRUITS: BOLEH CAMPUR2

MURAH: harga semua orang mampu. Serendah RM1.10/pc ( COKLAT SAHAJA TAU)

FREE delivery utk kawasan sekitar Shah Alam , Seremban , Putarajaya

– dah buat beribu tempahan dari serata utara dan selatan tanah air, dan singapore , Brunei

 irine nadia, dj hot fm deen pun pernah order dengan mereka ni

-latest doorgift yg best; chocobar size besar yg sesuai utk VVIP, bridesmaid, team pengantin lelaki, hadiah birthday etc. Price rm5/pcs je (promo price) dan popcorn serendah rm1.60 termasuk sticker high quality

Visit IG Thekayeiy atau contact +601111800451 untuk tempahan.
Antara design Chocolate bar dari  THEKAYEIY

 

 

 

Gold & Black theme. Songket pattern.

A post shared by DOORGIFT RARE (@thekayeiy) on

 

Door Gift Perkahwinan Murah & Exclusive Hanya RM1

Feedback customer..

kalau risau nak bg doorgift coklat sbb cuaca panas kita ni,cuba baca feedback customer ni.
Jadi kalau nak Door Gift Perkahwinan Murah & Exclusive Hanya RM1 (coklat aje tau) boleh la contact mereka ni ye
SPECIAL untuk pembaca blog Ainul sahaja , korang boleh dapat Harga SPECIAL 

Macammana nak order doorgift RM1 ni ?

Contact Farhana : 01111800451
Follow IG mereka di  thekayeiy

 

Comments

  1. Farahain ZFA says:

    wahhh bagus jugak door gift mcm gini .

    1. ainul says:

      murahkan. zaman akak kawen dulu susuah nak cari chocolate bar murah gini. p la order cepat 🙂

  2. Anonymous says:

    wow menariknye….

  3. Anonymous says:

    wowww..menarik..

  4. Anonymous says:

    wow menarik

  5. dalila milam says:

    Still ada lagi ke yang ni sis? 🙂

    1. ainul says:

      sila contact owner dia ye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge