Duduk Rumah Boleh Ke Buat Duit RM3k, RM5k?

Betul ke work from home boleh dapat RM3k, RM5k

boleh dikkkk janji ko usaha la ye. bukan makan tido makan tido esok harap duit masuk rm3k

ni akak share gaji 24hari bekerja dibulan march ni. duduk dirumah pun boleh dapat.

ini bukan akak punya. kasi yang min boleh dapat jela. kang tunjuk akak punya korang nanges 😝 (ada yg sibuk nak pinjam duit )

Berapa Banyak boleh Dapat Jual Vitamin ni?

kalau dapat takat RM500 takkan la akak resign jadi Engineer uolss. takkan husband giler stop buat PHD kalau income jual vitamin celah gigi je uolss.

Maaf saya tak akan bagi pinjam duit. nak duit usaha jangan malas tau.

Siapa yang ada hajat nak tambah duit saving, belanja rumah sempena PKP ni meh la join akak jual vitamin

klik wasap ni

www.wasap.my/60133612717/agendds

#ddsbusiness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge