Engineer ke Blogger 5 Angka. Tulis Blog Pun Boleh Buat Duit ke?

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Hai Semua

Ramai tanya kenapa Ainul dan suami berani tinggalkan kerjaya sebagai Engineer dan focus full time buat business SHAKLEE. Alhamdulillah dah 5 tahun kami full time business

Ramai yang tanya apa yang mendorong Ainul sangat komited dan setia dengan business sekarang?

Kenapa Ainul pilih untuk sungguh-sungguh kejar kejayaan dalam bisnes Shaklee walhal sebelum ni kami dah ada kerjaya HEBAT yang menjamin masa depan.

Macam mana Ainul boleh berjaya sampai ke tahap ini dan ambil keputusan pencen pada usia 29 tahun dan menjana income 5 angka

Inilah kami dulu. Saya Engineer dan suami buat PHD dalam Engineering

Gaji Engineer berapa lah sangat. nak lepas RM5k pun bertahun tahun keje. nasib baik la selalu keje kat site, travel dapatla claim. tapi penat nya ya Rabbi. anak suami kena tinggal. Sampai suami tak dapat nak focus buat PHD dia sebab saya sibuk keje

Akhirnya saya berjumpa business Shaklee secara tak sengaja. Asalnya beli set menyusu, tenaga je. dan tak plan pun nak buat business. Saya cuma cerita apa yang saya makan kat blog ni dan pembaca blog saya berminat. dari sinilah bermula kerjaya business saya. Saya tak pandai menjual, tak reti, pemalu.

Pelikkan .. dari orang yang memang tak pandai menjual, kami belajar. belajar dengan mentor yang betul dan akhirnya kami suami isteri decide focus buat business jadikan ini kerjaya sepenuh masa

Jarangkan suami isteri dalam business yang sama dan sama sama buat business yang sama dalam masa lebih 3 tahun. ye kami dah 5 tahun bekerja bersama full time buat 1 business ni je

Income min RM2k dalam masa 2 hari

 

 

Income tak fixed RM2k sebulan je tau. Kalau anda nak RM3k untuk income pertama pun boleh. Inilah yang BEST pasal business. Income boleh pilih nak berapa

 

 

Berminat nak buat extra income macam ni?

 

Terbuka kepada semua,
 
Bukan ahli Shaklee
 
Pengguna tegar Shaklee yang masih belum lagi mendaftar ahli.
 
Sesiapa yang berminat untuk mencuba bisnes Shaklee samada secara part time atau full time.
 
Student / bekerja yang nak tambah income
 
surirumah yang nak tambah pendapatan keluarga
 
Macam-macam Ainul nak kongsikan nanti.. Antaranya,
 
KENAPA Ainul pilih untuk sungguh2 berjaya dalam Shaklee
 
APA peluang yang shaklee offer yang lumayan sangat tu
 
MACAM MANA Ainul boleh buat sampai boleh berjaya berada di tahap sekarang dalam tempoh 2 tahun buat part time dan income business 4 kali ganda gaji Engineer
 
TIPS & RAHSIA kejayaan Ainul Mustafa yang Ainul rasa sangat bermanfaat untuk korang tahu
 
Korang tak perlu bayar apa-apa pun.. Korang hanya perlu dengar peluang yang Ainul nak kongsi ni, then kemudian baru korang decide
 
Kami akan bantu anda dapat extra income min RM2k dalam masa 25hari. Berani sahut cabaran?
 
Ainul Mustafa
www.wasap.my/60133612717/BUSINESS
 
Joe Labu
www.wasap.my/60163944294/BUSINESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge