Eye Cream Bantu Mata Nampak Lebih Segar Takde Eye Bag, Dark Circle

Dari Mata turun ke Hati hehe

Kalau perasan bila tengok video make up tang mata paling lama. kat mata lah nak tutup mata lebam, dark circles, eye bag.

Dari mata tu boleh nampak muka kita penat ke lesu ke

Musim PKP ni ramai WFH. Asyik mengadap pc, handphone , live, zoom. mata pun penat. Mula lah eye bag sekilo huhu

baru 3 jam pakai nampak beza. mata nampak lebih fresh.

Restoring Eye Treatment Youth Shaklee ini ada :

1. Campuran peptida yang unik telah terbukti di dalam kajian klinikal yang menunjukkan pengurangan garisan dan kedutan yang kelihatan di sekeliling mata seawal 7 hari*.

2. Mengandungi bahan-bahan premium yang semulajadi dan selamat untuk semua kulit iaitu

-Campuran peptida-membantu menyokong penghasilan kolagen dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit

Lotus Japonicus digabungkan dengan Ekstrak Schisandra Chinensis- membantu menyokong penghasilan kolagen, elastin dan fibrillin. Gabungan ini membantu kulit sekitar mata kita untuk menyerap lebih nutrisi dan memberikan tenaga kepada sel kulit.

-Ekstrak licorice- membantu mencerahkan kulit di sekitar bawah mata dengan mengurangkan penampilan lingkaran hitam.

-Cooling Tips di hujung tube- membantu meningkatkan peredaran mikro untuk mengurangkan penampilan kemerahan dan bengkak di bawah kawasan mata.

-Hyaluronic Acid- berfungsi memberi kesan hydrate kepada kulit kerana ia mengikat air di dalam kulit kita. Membantu menyerap sehingga 1000 kali berat dalam air untuk menyokong kelembapan.

-Vital Repair+ dan Anggur Muscadine Polifenol- membantu mengurangkan kesan daripada radikal bebas dengan melindungi sel DNA, kolagen dan elastin daripada dirosakkan oleh unsur radikal bebas.

Dengan penggunaan krim mata Shaklee selama 28 hari sebanyak 2 kali sehari, terbukti secara klinikal dapat mengurangkan ;
  • Garis halus
  • Kedutan
  • Garis pada tepi mata
  • Sembap mata
  • Lingkaran hitam
Kesan boleh dirasai seaawal 7 hari. Dengan adanya Peptide Blend yang unik (gabungan asid amino di dalam Restoring Eye Treatment ini).

 

HARGA EYE TREATMENT NI RM243 TAHAN 2 BULAN UNTUK PENGGUNAAN 2 KALI SEHARI 

 

Nak order kat mana?

Boleh whatsapp akak cantik di wasap 013-3612717 ye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge