Food Delivery Shah Alam Murah Sedap

Assalamualaikum dan selamat pagi. Harap semua sihat la ye

Ainul nak kongsi pengalaman order makanan dengan food delivery di area Shah Alam

Hari tu ada anjurkan kelas Energizer di Supermom opis. Dari pagi sampai tengah hari. Kami anjurkan kelas belajar basic Instagram

Bila kelas dah sampai tengah hari mesti la lapar kan. Last minit mencari cari food delivery area Shah Alam yang available.

Kelas hari Sabtu, cari food delivery hari Jumaat 😁😁😁

Akhirnya terjumpa SkitchenFoodDelivery

Food Delivery Shah Alam Murah Sedap

 

 

Pakej yang ditawarkan RM6 untuk nasi putih, ayam merah, sayur kobis masak lemak. Oklah kan.murah sangat tu. Dan dia boleh hantar area Shah Alam

 

 

 

so far ok. sedap cuma kuah ayam masak merah cair sikit. Apapun berbaloi la beli. dan penjual pun senang berurusan walaupun last minit. kalau ada yang mencari food delivery area Shah Alam boleh la contact sis ni ye.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge