Hotel Marriot Putrajaya Majlis Recognition Naik Pangkat & Rahsia Kejayaan

Hotel Marriot Putrajaya Majlis Recognition Naik Pangkat & Rahsia Kejayaan. Alhamdulillah 1 lagi kejayaan apabila mendapat pengiktirafan sebab naik pangkat dalam business dan diberi peluang untuk memberi sharing rahsia kejayaan dan apa yang kami dah dapat dengan business Shaklee ni. Terlalu banyak sebenarnya kalau nak listkan. tapi apa yang kami kongsikan petang itu paling istimewa dan paling puas hati bila dapat.

Petang tu bukan kami sahaja yang diraikan tapi mereka yang lain yang juga naik rank. Best business ni naik rank 1st pun akan diraikan. Naik pangkat di tempat kerja pun tidak diraikan macam ni kan. Ni majlis special lagi. Ada lagi yang special majlis April nanti..

Anak anak sama rasaikan kejayaan kita. Business Shaklee Business yang boleh kita wariskan pada anak anak kita. Jadi kena bagi anak anak rasa business ini dia yang punya dari kecil

 

 

Hotel Marriot Putrajaya Majlis Recognition Naik Pangkat & Rahsia Kejayaan

Alhamdulillah kami masih setia, bersemangat nak buat business Shaklee. jatuh bangun dalam business. baru tahu 9 per 10 rezeki berniaga maka cabaran juga 9 per 10 . Syukur suami sama sama saya bangunkan empayar dietdietsihat.com

2 tangga lagi untuk capai rank tertinggi dalam Shaklee. Doakan saya ye Master Coordinator 2019 ni

Hotel Marriot menjadi saksi sharing kami petang tu. 5 min tapi kami cuba bagi yang terbaik. Berkongsi apa yang kami dah dapat dengan business Shaklee. Kami dah rasa income 3-4 kali ganda gaji seorang engineer, bercuti free trip dengan Shaklee, car bonus. dan ada sesuatu yang paling istimewa yang kami dapat.. nak tahu? jom dengar sharing kami

 

 

Alhamdulillah semalam 2 Mac 2019 kami berjaya buat perkongsian apa yang kami dah dapat dengan business Shaklee. dan bagaimana kami berjaya jual 27 botol vivix pada seorang customer. bagaimana saya yakinkan diri resign sebagai engineer dan buat full time Shaklee

berminat nak join business dengan kami? modal bermula dari RM65. dan jika anda berminat untuk join kami boleh contact saya

Ainul Mustafa

0133612717

ainulfadzilah@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge