Income bermula RM2300 Mencari Pengedar Seluruh Malaysia

Duit tak penting. Betul ke duit tak penting? Ye betul duit bukan segalanya tapi segala benda sekarang perlukan duit. nak masuk tandas pun dah 30 sen sekarang.  Benda asas dah makin meningkat kos nya. Bawa RM50 shopping dapat berapa ketul barang je. Sewa rumah, harga rumah nak beli makin naik, kos minyak, tol naik, upah pengasuh, nursery anak pun naik. Celah mana lagi nak cakap bab jimat tu? Sampai kita dah takde saving langsung. Income nak naik kemain susah. naik setahun pun adoii puluh hinggit je.

Nak taknak ramai yang mula buat business part time mencari extra income. Kita pun ada kehendak, impian kan. Nak bawa anak anak jalan jalan, nak ada saving, nak bagi mak ayah setiap bulan dan kita nak bebas hutang. 

Income bermula RM2300 Mencari Pengedar Seluruh Malaysia

Semua pun tahu Ainul buat business Shaklee kan. Alhamdulillah dah masuk tahun 7 makan vitamin Shaklee dan 6 tahun buat business. 2 tahun Ainul buat sambil bekerja dan 4 tahun Ainul full time buat business ni dengan suami. Suami pun ambil keputusan resign buat PHD untuk sama sama buat business Shaklee.

Jadi Ainul nak ajak kawan kawan sama sama buat business dengan Ainul. Ainul akan ajar A to Z apa nak kena buat.

income

Tak tahu la nak berniaga ni

From zero to hero. Yeahh that u !

Ainul bukan nya datang dari back ground family business. Ayah Ainul pegawai kerajaan, mak Ainul surirumah. Mertua pun pegawai kejaraan & swasta. Semua makan gaji. Tak pernah terlintas dalam fikiran dari kecil nak ada business. my Husband lagi la. Kawan kawan dia semua terkejut bila tengok dia sekarang buat business. Dia budak top student yang keje belajo je. tup tup stop buat phd dan buat business online.  Kami berdua ni sama sama budak engineering dan focus belajar je dulu.cewahhh ( Ainul malas belajar sebenarnya dulu )

Jadi takpe tak tahu nak buat business. Business Shaklee sangat sesuai untuk kita kita yang tak pandai buat business ni. Yang PENTING kita ada semangat, kerajinan untuk belajar dan berjaya.

income

Seminar SUCCESS HUNTER dimana korang akan dibantu, berkongsi kejayaan dengan orang yang dah berjaya. Kita bukan buat sorang sorang . Seronok business ni kita ada mentor yang akan bantu kita

 

Jom buat business Shaklee dengan Ainul

Bulan Ogos ni, 9 hari lepas Ainul dah berjaya buktikan Group Ainul berjaya buat sales RM33k

 

Kami hanya gunakan medium blog, FB, IG sahaja . Macam Ainul sendiri , 99.9% sales Ainul datang dari blog dietdietsihat.com

 

BETUL KE BOLEH BUAT DUIT DENGAN BUSINESS SHAKLEE NI?

Ramai ingat kena tunjuk kereta mewah, hendabg ribu riban baru kira berjaya.  Memang betul la tapi tak semua orang suka. Bagi Ainul yang penting Ainul dah berjaya bebas hutang. Buat Business Shaklee sampai boleh settlekan semua hutang yang ada. BEST tak? hidup bebas tanpa pening kepala nak bayar itu ini . Bayar bil bil je sekarang. Hidup lebih tenang dan menikmati kehidupan dengan gembira.

Dengan business Shaklee, kalau betul betul buat nak dapat RM5k tu boleh sangat. Nak dapat 5 angka pun boleh. Ainul dah dapat income berganda ganda gaji engineer dulu . Mentor Ainul sendiri income RM700K sebulan. ada juga yang RM1 juta sebulan..Sebulan tau.

NAK TAHU LAGI INCOME BUAT BUSINESS SHAKLEE? KLIK SINI > INCOME SHAKLEE

 

Jom realisasikan IMPIAN anda dengan Ainul dengan Business Shaklee

Whatsapp Ainul SEKARANG !

www.wasap.my/60133612717/NAKBUATBUSINESSSHAKLEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge