Ainul Mustafa

Lifestyle | Fashion | Parenting | Food | Travel | Beauty

Peluang berjumpa Pemenang MasterChef Australia Diana Chan Sabtu ini

Peluang berjumpa Pemenang MasterChef Australia Diana Chan Sabtu ini

Siapa layan Masterchef Australia season 9 ? Ainul la antara peminat setia Masterchef Australia. Kalau korang tengok Masterchef ni, pemenang Diana Chan ni dari Malaysia. Bangga tau orang Malaysia yang menang

 

Diana 29tahun dilahirkan di Sitiawan, Perak dan dibesarkan di Johor Bahru. Beliau mendapat inspirasi memasak daripada masakan Peranakan ibubapanya di rumah sebelum berpindah ke Australia untuk menyambung pelajarannya dan selanjutnya bekerja di sana.

Cantik, kerjaya hebat sebagai accountant dan pandai memasak. memang kagum la.
Korang tau tak yang Diana akan datang Malaysia. So jom ke Midvalley Sabtu ni jumpa sendiri Diana Chan ni. Kot mana tau ada peluang selfie dengan dia

Tarikh: 7 Oktober 2017, Sabtu

Masa: 12tgh – 6ptg; Penampilan Diana dari pukul 3ptg – 5ptg

Tempat: South Court (Tingkat Bawah) |Mid Valley Megamall

Suka sangat Diana ni sebab dia selalu masukkan element asia masakan Malaysia dalam menu dia. Masakan Malaysia kan penuh dengan rasa, rempah ratus.
Jangan lupa tau sabtu ni..

5 thoughts on “Peluang berjumpa Pemenang MasterChef Australia Diana Chan Sabtu ini

  1. Azza rekod dr episod pertama takut terlepas pandang..mmg bangga dengan diana..siap lawan ngan hubby siapa juara..menang dekat hubby sebab pilihan azza karlie..

    1. wah bagus nya siap rekod.ainul xde astro. jadi bila balik umah mak, kalau ada ulangan tu baru layan. karlie pun best

  2. Wah, saya suka tengok masterchef sebab husband suka tengok channel masakan tapi dah lama tak tengok. Sekarang banyak tengok cerita kat netflix je..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge