Suami berjaya kurus dari XXL KE XS

KENAPA SEKARANG BARU NAK KURUS?

ramai yang tertanya tanya kenapa husband ni baru tahun ni nak kurus

Orang lelaki memang tak kisah bab nak sihat ni. Betul ke?

Husband saya bukan jenis buat sesuatu ,makan sesuatu sebab benda tu viral, artis makan , kawan sebelah ambil

Selagi dia TAK FAHAM, TAK KAJI BETUL BETUL jangan harap dia nak buat.

Padahal penat bebel, penat suap makan tapi dia tetap dengan pendirian dia

Yelah perempuan lebih menjaga sebab kami memgandung, menyusu, berpantang, datang haid lagi. Kalau tak jaga lain tau rasa badan. Mana nak kejar anak, kena kejar dek suami 🤪

Sampai la datang sesuatu “ilham” pada beliau dan dia membaca, kajian kaji punya kaji dan tadaaaa dia BETUL TEKAD & BUAT SAMPAI JADI

Bila dah tekad nak buat tengok la dia sekarang. Jauh bezakan.

Dan korang tanyalah kenapa kena ambil supplement,kenapa ambil cinch

Nanti keluar segala kajian, journal yang dibaca oleh tuan bos Awang Thrasher

Yes dia buat dengan Ilmu bukan hentam ikut orang. Itu bukan dia.

Bukan bab kurus je dia gini. Belajar, business pun sama. Dia memang tak akan buat selagi dia tak faham. Dan bila dia faham dia punya derivation ko nanges dengar. Nilah yang Ainul hadap dari zaman kenal dia 2003 lagi.

DARI XXL KE XS

Orang selalu cakap “eleh makan supplement tipu la bukan boleh kurus”

Betul tu. Sebab korang makan supplement tapi benda WAJIB KONSEP NAK KURUS TAK BUAT

Supplement bukan ubat kurus. Lagi lagi supplement Shaklee.

Tapi bila nak bantu kurus kena ambil supplement sebab salah 1 adalah untuk otot. Sebab inilah kena ambil cinch shakes

Pernah cuba tak ambil cinch. Makan protein ayam ikan je. Beza sangat.

Lagi 1 macam suami perut dulu kemain comel. Patut dah kurus akan menggelebeh kan. Tapi takde tau.

Bab ni korang kena jumpa sendiri Abg Joe nanti bersiap sedia kena dengar dia punya penerangan. Confirm korang kagum punya. Tak caya tanya siapa yang dah dengar.. sebab dia cakap dengan fakta, research, sains.

Dan dia buktikan dari gemuk boleh je kita nak kurus

Kalau dia memang dah kurus korang tak heran la kan

Jadi kami dah buktikannn..

Korang bila lagi?

#jurnalkurusjoelabu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge