YOUTH Skincare 100% Jamin 10 tahun Makin Muda

Alhamdulillah semalam Ainul berpeluang mencuba skincare terbaru dari Shaklee iaitu YOUTH. Skincare ni belum keluar lagi. InsyaALLAH bulan 3 akan berada di pasaran.

youth

Apa yang best pasal YOUTH ni adalah ianya dah 8 tahun punya penyelidikan. Bukan simple campur itu ini jadi skincare. Shaklee ada saintis mereka sendiri dan buat research, klinikal test.

Shaklee dah jamin 100% berkesan dengan syarat kena beli full set dan follow syarat syarat la ye. ni tepek 10 inci tapi makan benda tak berkhasiat. Dalaman kotor macammana luaran nak cantik kan.

youth

 

Set kecantikan kulit Shaklee YOUTH ini akan menjadikan kita muda lebih lama. 100% bahan dari tumbuhan, bebas kekejaman terhadap haiwan, bebas gluten

Dan selamat daripada lebih 2,500 bahan kimia berbahaya & ramuan yang dipersoalkan, yang telah ditunjukkan dari ujian Klinikal

 

YOUTH SHAKLEE SKINCARE

Set ini terdiri daripada 7 produk berikut

1. Luminous Gel Oil Cleanser

Pembersih pH seimbang TANPA Sabun 3-dalam-1, pembersih ini membasuh lembut, membersihkan & mempersiapkan kulit kita untuk produk youth yang lain.

2. Perfecting Skin Toner

Mengelupas, menghidrat dan menyuburkan kulit kita.

3. Youth Activating Serum

Produk ini mesti ada dalam senarai wajib skincare kita.

Toner ini mempunyai teknologi yang telah dipatent iaitu Kompleks Pengaktifan Belia Shaklee

Yang mempunyai 10 x bahan aktif untuk memperbaharui kulit pada tahap sel.

Hasilnya, kulit kita akan menyokong pengeluaran kolagen & menjadikan sel-sel kulit berfungsi lebih muda.

4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30

Krim pelembap ini menghasilkan perlindungan dari sinaran SPF 30 UVA / UVB matahari & melindungi juga untuk kulit kita daripada pencemaran alam sekitar

Wow. Perlindungan 2 dalam 1

Tanpa bahan kimia.

Hanya bahan semulajadi

Krim pelindung matahari ini dihasilkan dari bahan semulajadi & biopolimer dari hidupan laut

5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light)

 

Krim malam  yang baru ini menghidrat & melembutkan kulit kita hingga jauh ke dalam kulit.

Dan menyokong proses pembaharuan kulit semasa kita tidur.

Adunan ramuan botani proprietari Shaklee akan membantu pengeluaran kolagen & elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin,lebih bercahaya.

6. Radiance C + E Capsules

Vitamin C 20% tulen memulihkan sinaran kulit sihat dengan mengurangkan bintik-bintik pada kulit di sebabkan penuaan. Ini juga akan melicinkan tekstur kulit & mencerahkan warna kulit.

Kapsul adalah berasaskan tumbuhan, biodegradable & tidak menggunakan pengawet.

 

7. BB Cream

Balsem kecantikan pelbagai fungsi 5 dalam 1 ini menyediakan lapisan menyempurnakan rupa & tekstur kulit kita.

Tak cukup dengan itu, BB cream ini juga akan membetulkan, menghidrat, menyuburkan & melindungi.

Krim ini mempunyai fungsi tambahan pelindung matahari dari bahan semula jadi untuk menyediakan Perlindungan SPF 30 UVA / UVB.

 

 

Hasil kajian telah menunjukkan bahawa

  1. 100% atau kesemua wanita yang menggunakan skincare ini TERBUKTI melalui ujian klinikal, mempunyai kulit lebih muda
  2. 2/3 daripada wanita yang menggunakan skincare ini mempunyai usia kulit 10 TAHUN LEBIH MUDA

 

1. Muka Berlubang Akibat Parut Jerawat Hilang Dalam Masa 13hari

 

 

 

2. Muka Berlubang Teruk Sampai Orang ingat Makcik Tua kini Makin Hilang Dan Makin Muda

 

 

3. Jerawat Hilang cepat

 

4. Jeragat , Kedutan Hilang Cepat Dalam Masa 20 hari

 

 

antara bahan yang ada dalam VIVIX. kita pun taukan VIVIX ni power dalam bantu sel sel badan kita makin muda. Jadi ambil VIVIX untuk sel sel muda dan YOUTH kulit luaran makin muda. Skincare  ni sangat power compare dengan skincare NUTRIWHITE dulu

nak dapatkan skincare best ni boleh contact Ainul dekat 013-3612717 atau email ke ainulfadzilah@gmail.com

Pencarian Business Partner Beauty Lover

 

 

Hi semua.berminat tak nak buat extra income business partner kami .

Peluang terbuka kepada semua.

– Surirumah
– student ipta
– mereka bekerjaya
– professional seperti jurutera, doktor,lawyer
– MUA
– lelaki
– wanita

Tak kira usia asalkan 18tahun ke atas

Apa yang bakal anda dapat?

Tahukah anda? Dengan hanya menjual sekurang-kurangkan 10 set YOUTH anda boleh mendapat bonus daripada Shaklee hampir RM2,000.

Bestkan?

Nak tahu apa lagi yang anda boleh dapat sekiranya bisnes anda terus berkembang mekar?

•Bonus setiap bulan sebanyak 4 angka
• Bonus kepimpinan
• Bonus kenaikkan pangkat
• Untung Runcit
• Trip Percuma
• Car bonus

Dengan produk skincare yang lengkap, formula terbaik dan selamat tentunya ramai peminat tak sabar-sabar nak cuba.

Berminat untuk sertai kami Whatsapp kami di 013-3612717

Comments

  1. Irni Suhana says:

    Wahhh best nye, tak sabar nak tunggu skincare ni keluar. Memang jelas beza sangat after guna Youth!

    1. ainul says:

      betul tak sabarkan.. takpa 3hb ni boleh beli

  2. Jazilah says:

    Berdebar² baca review camni. Tak sabar sungguh nak tunggu bulan 3. Menabung bersungguh la jawabnya kali ni ?
    Jazilah recently posted…Testimoni Detox Parasit Hentikan Ketagihan Makanan ManisMy Profile

    1. ainul says:

      cepat menabung..hihii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge