Yuran Brainy Bunch 2019

Dah masuk 2019. Alhamdulillah. masuk awal tahun ni mesti parents tengah survey yuran tadika anak anak kan. ni Ainul kongsikan Yuran Brainy Bunch 2019. Ainul tak hantar anak ke Brainy Bunch tau. Ainul hantar ke Little Caliph. Kenapa? bukan pasal LC lebih baik ke apa ye. rasanya sama je LC & BB ni. Ainul hantar Maryam ke LC sebab dah kenal cikgu disana. Hantar dari zaman Arreessa kan. So malas nak tukar tukar. hehehe

Yuran Brainy Bunch 2019

Yuran Brainy Bunch 2019

 

Mahalnya Yuran !!

kalau memang dah berniat nak hantar ke Brainy Bunch ni so kena juga bersedia fizikal mental yang yuran dia memang mahal la kalau compare dengan tadika kemas ye. jadi check balik budget korang. jangan sebab ikut ikut orang. nak eksyen hantar anak p tadika mahal padahal berhutang sana sini. jangan tauuu.. Yang penting juga anak anak kita happy. Dia p tadika nak bersosial, belajar berdikari.

Ainul kongsikan yuran ni untuk kawan kawan boleh kira kira budget tahunan korang. Kalau mampu boleh hantar ke BB ni.

Semoga memberi manfaat kepada semua

 

ANAK KERAP DEMAM, SAKIT SEJAK DUDUK NURSERY

SEKOLAH KINI KEMBALI

Baju SekolahDone ✅
Kasut Sekolah ✅
Buku Sekolah Done ✅
Alat Tulis ✅

Vitamin untuk anak anak kembali ke Sekolah dah beli?

Kalau belum mai order dengan kami 😉😉

Dah masuk sekolah perlulah persiapan fizikal dan mental

Belajar nak focus
Badan nak bertenaga
Minda nak cergas

Makan makanan berkhasiat dan kita tambah dengan vitamin

1. Mealshakes
Sarapan istimewa anak anak. Ada 19 essential vitamin dan mineral yang bagus untuk tumbesaran anak anak

2. Chewable C
Bantu tingkatkan sistem imun anak anak

3. Vitalea Kids
Meningkatkan kecerdasan minda
Melindungi gigi daripada kaviti

4. Omega Guard
Nak anak bijak kan. Jadi kita bagi lebih banyak sel sel otak berhubung.
Membantu perkembangan otak kanak kanak

Nak Set Back To School

whatsapp ke

www.wasap.my/60133612717/setbacktoschool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge