Cabaran 30hari Blogging Day 3 : Tempat makan BEST di Solero Nogori

Restoran Feberet Supermomsisters. Asal makan-makan mesti ke sini. Kenapa ye? Sebab makanan sedap, tempat selesa untuk kami yang ramai dan anak-anak. Solero Nogori ada bnayak cawangan. Di kelana Jaya, Amcorp Mall, Subang Jaya. Ainul suka pergi yang dekat Subang Jaya. Seberang dengan Subang Avenue. Yang tak best kat situ parking susah sikit. Kalau pergi malam so far parking sennag sikit. kalau bulan puasa kena booking awal. Selalu full house

Menu yang sedap. Makanan indonesia la kan. Sambe ijo, petai, paru. Gulai pucuk ubi. Makan memang boleh lajak 2-3 pinggan tau. Memang tak pandang kawan sebelah dah. 2-3 pinggan?? Habis la diet aku. takpa lepas tu makan resepi rahsia untuk maintainkan berat badan walaupun makan macam singa

tengok gambar pun dah rasa lapar. Gulai dading salai..pehhh memang terbaik la. habis licin bukan daging je..kuah pun .hahahaaaa

Semua tak sabar nak melantak. maryam pun ada. Maryam sabaq na..kasi mama makan dulu. Nanti maryam pulak rasa susu perasa paru goreng , petai..hehe

kami geng suka makan.. asal jumpa makan..asal jumpa je makan.. Selalu p restoran mesti kecoh dengan semua kecoh..anak anak yang berlari sana sini. 
Itulah kami supermomsisters. Adik beradik supermom. Tak sangka kami pesaing dalam business tapi kami saling membantu antara sama lain.  persaingan yang sihat. 
Siapa yang belum pernah try Solero Nogori ni boleh la terjah mana-mana cawangan dia

Restoran Salero Negori
Address : 139,Jalan SS 15/5A,47500 Subang Jaya,Selangor.(berhadapan carrefour subang jaya)
Tel No : 03-56325868
Business Hour : 10.30am – 9.00pm

4 Replies to “Cabaran 30hari Blogging Day 3 : Tempat makan BEST di Solero Nogori”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge